Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΠαραπολιτικάΚαραμανλικός στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ

Καραμανλικός στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ

Έχει επίσης γράψει το βιβλίο «Ώρα Ελλάδος, Βουκουρέστι...» για τον Κώστα Καραμανλή, με τον οποίον διατηρεί στενές πολιτικές και προσωπικές σχέσεις επί σειρά ετών

Ο δημοσιογράφος Νίκος Στέφος που ανακοινώθηκε από τη ΝΔ ως υποψήφιος ευρωβουλευτής δεν είναι άγνωστος στο ευρύ κοινό, με δεδομένο ότι ήταν επί σειρά ετών δημοσιογράφος στην ΕΡΤ, καλύπτοντας το ρεπορτάζ του κόμματος.

Όπως γράφει στην αποκαλυπτική του στήλη ο Κομισάριος, και τα τελευταία χρόνια, όμως, κάνει αρκετές εμφανίσεις, ενώ αυτές τις μέρες είναι διευθυντής Επικοινωνίας στο υπουργείο Ναυτιλίας και έχει έδρα τον Πειραιά. Έχει επίσης γράψει το βιβλίο «Ώρα Ελλάδος, Βουκουρέστι…» για τον Κώστα Καραμανλή, με τον οποίον διατηρεί στενές πολιτικές και προσωπικές σχέσεις επί σειρά ετών.

Μάλιστα, το βιβλίο επιχειρεί να δώσει απαντήσεις στα εξής ερωτήματα: «Γιατί δεν συμβιβάστηκε τότε ο Καραμανλής; Γιατί δεν υποχώρησε; Γιατί δεν έκανε πίσω μπροστά στις πιέσεις, τις υποδείξεις και τις απειλές;». Ειδική αναφορά κάνει στις επιπτώσεις της δραματικής σύγκρουσης του Καραμανλή για τη Μακεδονία και το γεγονός ότι δεν μετάνιωσε ούτε στιγμή για αυτή την πατριωτική του στάση.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας