Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΠαραπολιτικάΟ Κασσελάκης, ο Δένδιας και… ο Αυτιάς

Ο Κασσελάκης, ο Δένδιας και… ο Αυτιάς

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα βρεθεί και σε συναντήσεις ομογενών, αφού ο ίδιος πιστεύει πολύ στην ψήφο τους και θεωρεί πως το κόμμα του θα τα πάει καλά στη συγκεκριμένη κατηγορία

Ταξίδι στη Νέα Υόρκη σχεδιάζει και πάλι ο Στέφανος Κασσελάκης που θα βρεθεί στο διάστημα 13-16 Απριλίου στην αμερικανική μεγαλούπολη και θα παρακολουθήσει από κοντά την παρέλαση που γίνεται προς τιμήν της 25ης Μαρτίου.

Όπως γράφει στην αποκαλυπτική του στήλη ο Κομισάριος, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα βρεθεί και σε συναντήσεις ομογενών, αφού ο ίδιος πιστεύει πολύ στην ψήφο τους και θεωρεί πως το κόμμα του θα τα πάει καλά στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Σας έχω γράψει και προ ημερών ότι την κυβέρνηση αναμένεται να εκπροσωπήσει ο Νίκος Δένδιας, με τον οποίον ο κ. Κασσελάκης διατηρεί καλή σχέση και αποφεύγει να τον στοχοποιεί. Όμως εκεί θα είναι και ο Γιώργος Αυτιάς, εξ ου και θα λείπει από την παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ στο κέντρο της Αθήνας την προσεχή Δευτέρα, με αποτέλεσμα ίσως να ανακοινωθεί ξεχωριστά εντός της εβδομάδας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας