Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΠαραπολιτικάΟ «καταπράσινος» Δένδιας…

Ο «καταπράσινος» Δένδιας…

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας βρέθηκε στο Φόρουμ των Δελφών και κλήθηκε να κάνει μεταξύ άλλων την πρόβλεψή του για το αν θα κατακτήσει ο Παναθηναϊκός το νταμπλ στο ποδόσφαιρο και την Ευρωλίγκα στο μπάσκετ

Κάποτε, επί κορωνοϊού, είχε εμφανιστεί με μάσκα… Παναθηναϊκού – τόσο βαμμένος πράσινος είναι, αλλά μόνο στον αθλητισμό!

Όπως γράφει στην αποκαλυπτική του στήλη ο Κομισάριος, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας βρέθηκε στο Φόρουμ των Δελφών και κλήθηκε να κάνει μεταξύ άλλων την πρόβλεψή του για το αν θα κατακτήσει ο Παναθηναϊκός το νταμπλ στο ποδόσφαιρο και την Ευρωλίγκα στο μπάσκετ.

«Έχω την ευτυχία να δω τον Παναθηναϊκό να κάνει απίστευτα πράγματα. Ήμουν μέσα στο Άμστερνταμ, όταν κερδίσαμε τον Άγιαξ με 1-0. Ήμουν παιδάκι μέσα στη Λεωφόρο όταν κερδίσαμε την Γιουβέντους με 4-2. Θυμάμαι στην ασπρόμαυρη τηλεόραση να κερδίζουμε τον Ερυθρό Αστέρα με 3-0. Έχω ζήσει μεγάλες στιγμές για τον Παναθηναϊκό. Θα προσπαθήσουμε και φέτος αλλά είναι δύσκολα τα πράγματα. Βέβαια πήγαμε πολύ καλά με τον Άρη, κερδίσαμε 2-0. Παρά… μην πω τώρα για τη διαιτησία!».

Θεούλης.

…και ο «ερυθρόλευκος» Κόκκαλης

Με ένα βίντεο στο TikTok ο Πέτρος Κόκκαλης εξέφρασε τη σταθερή του στήριξη στον Ολυμπιακό, τον οποίο έσπευσε να δει μετά την παρουσίαση του βιβλίου που συνέγραψε με τον Ξενοφώντα Κοντιάδη, με τίτλο «Ο κόσμος καίγεται. Αλλάξτε το σύστημα, όχι το κλίμα», από τις εκδόσεις «Τόπος».

«Μετά την παρουσίαση του βιβλίου “Ο κόσμος καίγεται. Αλλάξτε το σύστημα, όχι το κλίμα”, στις Βρυξέλλες, προλάβαμε και τον Ολυμπιακό. Νικάει 2-0 (σ.σ. έληξε 3-2 τελικά). Να πούμε και ένα μπράβο στον κόσμο του ΠΑΟΚ για τη διαμαρτυρία μπροστά στο Ευρωκοινοβούλιο. Μακάρι να δούμε και ευρωπαϊκό τελικό με δυο ελληνικές ομάδες» είπε ο επικεφαλής του κόμματος Κόσμος.

 

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας