Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΠαραπολιτικάΠάει… Τούμπα ο Ανδρουλάκης;

Πάει… Τούμπα ο Ανδρουλάκης;

Ο κ. Ανδρουλάκης δεν τα κατάφερε να έρθει πριν την ανακοίνωση του ευρωψηφοδελτίου του κόμματος στην πόλη, όπως προγραμμάτιζε, αλλά είναι πιθανόν να τα καταφέρει

Την αναβληθείσα επίσκεψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη, στη Θεσσαλονίκη προσπαθούν να προγραμματίσουν στο επιτελείο του. Ο κ. Ανδρουλάκης δεν τα κατάφερε να έρθει πριν την ανακοίνωση του ευρωψηφοδελτίου του κόμματος στην πόλη, όπως προγραμμάτιζε, αλλά είναι πιθανόν να τα καταφέρει. Σήμερα.

Όπως γράφει στην αποκαλυπτική του στήλη ο Κομισάριος, διέρρευσε ότι μπορεί να παρακολουθήσει και το ευρωπαϊκό ματς του ΠΑΟΚ απόψε με την Μπριζ, ώστε την επομένη να κάνει την περιοδεία του στον Εύοσμο και την φωτογράφιση με τους υποψήφιους ευρωβουλευτές του κόμματος από τη Βόρεια Ελλάδα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ανδρουλάκης είναι (φανατικός) φίλος του Παναθηναϊκού…

Αν όχι από απόψε, δεδομένα το πρωί της Παρασκευής ο Ανδρουλάκης θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη όπου αναμένεται να κάνει βόλτα συνομιλώντας με πολίτες στο πλαίσιο προεκλογικής δράσης για τις Ευρωεκλογές και ενδεχομένως να συναντηθεί με υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ από τη Θεσσαλονίκη.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας