Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΠαραπολιτικάΚάποτε για δήμαρχος, τώρα για Βρυξέλλες

Κάποτε για δήμαρχος, τώρα για Βρυξέλλες

Έτσι, το Μεταβατικό Πανελλαδικό Συντονιστικό της Νέας Αριστεράς ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος

Άλλος ένας δημοσιογράφος της Θεσσαλονίκης, ο Άκης Σακισλόγλου, συμμετέχει ως υποψήφιος ευρωβουλευτής στις εκλογές του Ιουνίου.

Όπως γράφει στην αποκαλυπτική του στήλη ο Κομισάριος, εντάχθηκε στη Νέα Αριστερά από την έναρξη του εγχειρήματος, είναι πολιτικά δραστήριος τα τελευταία χρόνια στην αριστερά και ήταν από εκείνους που επέλεξαν να αποχωρήσουν από τον ΣΥΡΙΖΑ, με την ανάληψη της ηγεσίας από τον Στέφανο Κασσελάκη, μετά τις εσωκομματικές εκλογές.

Θυμίζουμε ότι είχε επιχειρήσει να είναι υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, όμως εκείνη την περίοδο το κόμμα την είδε… διαφορετικά, αν και η υποψηφιότητά του είχε υποστηριχθεί από τους κομματικούς επικεφαλής στην Α’ Θεσσαλονίκης τότε. Σήμερα, και οι τότε επικεφαλής είναι στη Νέα Αριστερά… Έτσι, το Μεταβατικό Πανελλαδικό Συντονιστικό της Νέας Αριστεράς ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας