Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΠαραπολιτικάΠοιος ψηφοφόρος της ΝΔ προβληματίζει τον Βελόπουλο για τις ευρωεκλογές;

Ποιος ψηφοφόρος της ΝΔ προβληματίζει τον Βελόπουλο για τις ευρωεκλογές;

Στο στρατόπεδο του Κυριάκου Βελόπουλου ανησυχούν για ένα πρόσωπο που γνωρίζουν ότι κάνει… γκελ στο δεξιό κοινό

Στο στρατόπεδο του Κυριάκου Βελόπουλου ανησυχούν για ένα πρόσωπο που γνωρίζουν ότι κάνει… γκελ στο δεξιό κοινό και είναι πιθανό να βγει πρώτος σε σταυρούς στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Αυτός δεν είναι άλλος από τον γνωστό δημοσιογράφο Γιώργο Αυτιά. Στην Ελληνική Λύση γνωρίζουν ότι ο Αυτιάς έχει μεγάλη αναγνωρισιμότητα στην ίδια δεξαμενή ψηφοφόρων στην οποία στοχεύει και ο Βελόπουλος. 

Όπως ανέφερε και ο Κομισάριος, στέλεχος της Ελληνικής Λύσης έλεγε χαρακτηριστικά ότι ο Αυτιάς έχει περισσότερο κοινό στους παραδοσιακούς δεξιούς της βόρειας Ελλάδας πάρα στην Αττική ή τον τόπο καταγωγής του, στη Σάμο.

Συν ότι όλα δείχνουν ότι η άνοδος του κόμματος του Βελόπουλου έχει πιάσει φτάσει «ταβάνι» (ως και 10,5% εμφανίστηκε σε δημοσκοπήσεις, πλέον στο 9,4%). Οι δεξιές υποψηφιότητες της Νέας Δημοκρατίας, η πόλωση πριν τις ευρωεκλογές αλλά και πιθανές γκάφες με θεωρίες συνωμοσίας καθώς και η ακραία ρητορική που αποθαρρύνουν το σοβαρό δεξιό κοινό να ψηφίσει Ελληνική Λύση και δεν θα μπορέσει να γίνει καταλύτης εξελίξεων στη «δεξιά πολυκατοικία». 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας