Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΠαραπολιτικάΚαταψήφισε το αίτημα του Δήμου Αθηναίων για απελευθέρωση του Μπελέρη ο ΣΥΡΙΖΑ...

Καταψήφισε το αίτημα του Δήμου Αθηναίων για απελευθέρωση του Μπελέρη ο ΣΥΡΙΖΑ – «Σφαγή» Πλεύρη-Ηλιόπουλου στο Twitter

Κόντρα ξέσπασε μεταξύ του πρώην Υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη και του Νάσου Ηλιόπουλου στο Twitter, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισε το ψήφισμα του Δήμου Αθηναίων για την άμεση απελευθέρωση του δημάρχου Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρη.

Κόντρα ξέσπασε μεταξύ του πρώην Υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη και του Νάσου Ηλιόπουλου του ΣΥΡΙΖΑ στο Twitter καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισε το ψήφισμα του Δήμου Αθηναίων για την άμεση απελευθέρωση του νεοεκλεγέντα δημάρχου Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρη.

Το tweet του Θάνου Πλεύρη αναφέρει οτι «Ο ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα καταψήφισε το ψήφισμα στήριξης στον Μπελέρη. Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στο δήμο @n_iliopoulos άραγε θα μας πει γιατί ψήφισαν κατά των συμφερόντων της εθνικής μας μειονότητας; Έπρεπε ο Φρέντη να ήταν από τη Βενεζουέλα για να τύχει της στήριξης της Ανοικτής Πόλης;»

Ο Νάσος Ηλιόπουλος απάντησε «Ο κ. Πλεύρης λέει ψέματα. Η “Ανοιχτή Πόλη” από κοινού με την “Λαϊκή Συσπείρωση” στήριξαν πρόταση που δηλώνει την αλληλεγγύη μας και ζητάμε την άμεση αποφυλάκιση του κ. Μπελέρη. Ζητήστε συγγνώμη για το ψέμα και άλλη φορά να είστε καλύτερα ενημερωμένος».

Ο πρώην υπουργός επανήλθε κάνοντας την εξής ερώτηση «Ο @n_iliopoulos καταψήφισε το ψήφισμα που έφερε η δημοτική αρχή υπέρ του Μπελέρη. Γιατί; Τι τον ενόχλησε στο ψήφισμα; Οφείλει να απαντήσει».

Ο κ. Ηλιόπουλος εξοργίστηκε και απάντησε «Ο κ. Απατεώνας εδώ δεν έχει καταλάβει τίποτα. Άμα βρεις “κατά” στα πρακτικά έλα να μας πεις».

Ο Υπουργός απάντησε «Κε Ηλιοπουλε μην ταράζεστε και βγάζετε τον εαυτό σας. Όταν δεν ψηφίζεις υπέρ ενός ψηφίσματος το καταψηφίζεις γιατί εάν δεν ψηφίσει κανένας δεν περνά. Απαντήστε λοιπόν γιατί δεν το ψηφίσατε και συγκεκριμένα τι σας ενόχλησε στο ψήφισμα θα μας πείτε ή μόνο βρισιές;»

Υπενθυμίζεται ότι ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, σε σχετικό δελτίο Τύπου που έβγαλε αναφέρει ότι το ψήφισμα καταψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας