Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΠαραπολιτικάΕπιμένει η Έφη Αχτσιόγλου για διεξαγωγή debate παρά την «βελούδινη» άρνηση Κασσελάκη

Επιμένει η Έφη Αχτσιόγλου για διεξαγωγή debate παρά την «βελούδινη» άρνηση Κασσελάκη

Το σχετικό αίτημα διεξαγωγής debate έχει ήδη κατατεθεί από πλευράς Έφης Αχτσιόγλου στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ και άτυπα απαντηθεί, μέσω fb, από τον συνυποψήφιό της Στέφανο Κασσελάκη.

Μέσω διαδικτύου έχει μεταφερθεί προσπάθεια συνεννόησης των δύο φαβορί της εκλογικής αναμέτρησης για την ανάδειξη νέου προέδρου στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, με την κυρία της παρέας να επαναλαμβάνει με έμφαση το πάγιο -κατά το προηγούμενο διάστημα- αίτημα του συνυποψηφίου της Νίκου Παππά για διεξαγωγή debate, το οποίο έμελλε να μείνει «μετέωρο».

Το σχετικό αίτημα διεξαγωγής debate έχει ήδη κατατεθεί από πλευράς Έφης Αχτσιόγλου στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ και άτυπα (μέσω fb) απαντηθεί από τον συνυποψήφιό της Στέφανο Κασσελάκη.

Παρά την πρώτη αρνητική όμως απάντηση του απόλυτου φαβορί της αναμέτρησης που η κ.Αχτσιόγλου έσπευσε να ψέξει το βράδυ των εκλογών και με απόσταση μόλις μιας ώρας… επαναλαμβάνει την πρόσκλησή της, αγνοώντας την αντιπρόταση του «συντρόφου» για κοινή περιοδεία μέχρι την δεύτερη Κυριακή των Εκλογών.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας