Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΑυτοδιοίκησηΕΟΤ: Βασική προτεραιότητα η τουριστική προβολή της Αθήνας - Η δήλωση Γκερέκου

ΕΟΤ: Βασική προτεραιότητα η τουριστική προβολή της Αθήνας – Η δήλωση Γκερέκου

Η τουριστική προβολή και προώθηση της Αττικής βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης εργασίας που είχαν η Πρόεδρος του ΕΟΤ, Άντζελα Γκερέκου και ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ), Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, με τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, στα γραφεία της Περιφέρειας.

Κατά τη συνάντηση, στην οποία συμμετείχε επίσης ο αντιπρόεδρος του ΕΕΑ και του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών (ΕΣΑ), Νίκος Κουγιουμτσής, συζητήθηκαν ακόμα οι τρόποι για την ενδυνάμωση των τουριστικών και εμπορικών επιχειρήσεων όλης της Αττικής.

«Η δρομολόγηση κοινών δράσεων με στόχο την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Αττικής στον τουριστικό και πολιτιστικό τομέα αποτελεί βασική μας προτεραιότητα» δήλωσε σχετικά η κα Γκερέκου.

Προώθηση του ιστορικού κέντρου και «άγνωστων» περιοχών της Αθήνας

Στη συνέχεια, η Πρόεδρος του ΕΟΤ, μαζί με τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του ΕΕΑ, επισκέφθηκαν τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, στην έδρα του δήμου.

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν η ανάπτυξη περαιτέρω δράσεων, με τη συνεργασία όλων των φορέων, για την προβολή και προώθηση τόσο του ιστορικού κέντρου της Αθήνας όσο και των λιγότερο γνωστών τουριστικά περιοχών της.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας