Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΑυτοδιοίκησηΜητσοτάκης για Πτωχό: «Είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση» - Το...

Μητσοτάκης για Πτωχό: «Είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση» – Το σχόλιο για Νίκα

Αποκαλυπτική ήταν η αναφορά του πρωθυπουργού και για τον νυν περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Νίκα.

Στην εκδήλωση για την παρουσίαση της υποψηφιότητας του Δημήτρη Πτωχού για τη θέση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, βρέθηκε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης παραδεχόμενος την επιθυμία του να δώσει κομματικό χρώμα στις περιφερειακές εκλογές «όχι για να βάψουμε τον χάρτη γαλάζιο, αυτό το κάναμε δύο φορές στις πρόσφατες εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου», αλλά γιατί θέλουμε ανθρώπους που να συμμερίζονται το όραμά μας για το μέλλον και να μπορούμε να συνεργαζόμαστε καλά».

Ο κ.Μητσοτάκης παρουσίασε μία βελτιωμένη εικόνα της  αποχώρησης του νυν Περιφερειάρχη Πελοποννήσου από την εκλογική κούρσα, αλλά καταγράφεται στα θετικά η αναφορά του στον αυτοδιοικητικό άνδρα που πάντα έδινε τις μάχες του στην αυτοδιοίκηση φορώντας την γαλάζια φανέλα του κόμματος.

Όπως σχολίασε, όταν ο απερχόμενος περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, προ μερικών μηνών, του είπε ότι δεν θέλει να είναι εκ νέου υποψήφιος σκέφτηκε πολύ για το ποιον θα προτείνω υποψήφιο για την Περιφέρεια Πελοποννήσου. «Πιστεύω ότι κατέληξα στον κατάλληλο άνθρωπο για την κατάλληλη θέση» είπε ο πρωθυπουργός.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας