Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπιλογή συντακτών 4Η Nespresso στο Φεστιβάλ Καννών - Εκθαμβωτική η Βίκυ Καγιά

Η Nespresso στο Φεστιβάλ Καννών – Εκθαμβωτική η Βίκυ Καγιά

H καλοκαιρινή σεζόν για τη Nespresso ξεκίνησε με μια αναζωογονητική εμπειρία κρύου καφέ εμπνευσμένη από το California Dream. H νέα καμπάνια παρουσιάστηκε στο Φεστιβάλ Καννών, στο οποίο η Nespresso είναι στρατηγικός συνεργάτης τα τελευταία 11 χρόνια.

Στη φημισμένη Nespresso Plage της Croisette, η Nespresso υποδέχτηκε διεθνείς καλεσμένους για  να απολαύσουν τις νέες ποικιλίες κρύου καφέ σε ένα άκρως καλιφορνέζικο σκηνικό.

Credits: Nikita Shubnyi

 

Στο exclusive California summer party, διασημότητες από όλο τον κόσμο όπως η Julia Garner, Simone Ashley, Ed Westwick, συναντήθηκαν για να απολαύσουν κρύες συνταγές καφέ Nespresso εμπνευσμένες από το ανέμελο καλιφορνέζικο καλοκαίρι.

Credits: Nikita Shubnyi

 

Εκεί βρέθηκε και η Βίκυ Καγιά ως καλεσμένη της Nespresso Hellas.

Credits: Nikita Shubnyi

 

Η νέα συλλογή της Nespresso για κρύο καφέ εμπνέεται από το καλλιτεχνικό και δραστήριο lifestyle της Καλιφόρνια, προσφέροντας στους καταναλωτές στιγμές απόδρασης όπου κι αν βρίσκονται.

Credits: Nikita Shubnyi

 

Το California Dream είναι ο απόλυτος τρόπος για να απολαύσετε το καλοκαίρι, εκτιμώντας τις καθημερινές στιγμές με έναν freddo καφέ Nespresso αξέχαστης γεύσης και ποιότητας! Με εκλεκτές ποικιλίες ιδανικές για συνταγές με πάγο, ήρθε η ώρα για όσους αγαπούν τον κρύο καφέ να παρασυρθούν σε ένα καλιφορνέζικο όνειρο.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας