Τρίτη, 5 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήPRESS ! ONOpinionΠΑΣΟΚ: Όλο μέλι-μέλι και από τηγανίτα τίποτα…

ΠΑΣΟΚ: Όλο μέλι-μέλι και από τηγανίτα τίποτα…

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε πρόσφατα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και η παρουσία του χαρακτηρίστηκε από προγραμματικές κινήσεις υψηλού συμβολισμού και… δημοσίων σχέσεων μεταξύ άλλων, αφού προβλεπόταν και κοπή πίτας σε γνωστό ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει μια βιβλιοπαρουσίαση, να καταθέσει στεφάνι στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Άλκης Καμπανός, να συνομιλήσει με το συμβούλιο νέων της Θεσσαλονίκης, να πραγματοποιήσει επίσκεψη στην «Agrotica» και μάλιστα να δώσει το «παρών» στο μπλόκο των αγροτών στα Κούλουρα της Ημαθίας, ενώ μέσα σε όλα αυτά, κατάφερε να παραστεί και στην κοπή πίτας των Νομαρχιακών Επιτροπών Α και Β Θεσσαλονίκης, οι οποίες πραγματοποίησαν κάλεσμα και πλήθος κόσμου βρέθηκε στο ξενοδοχείο για να τιμήσει τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ο οποίος συνομίλησε με αρκετούς και έδωσε «σύνθημα» για την μάχη της 2ης θέσης ενόψει Ευρωεκλογών..

ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ ΤΗΝ DIGITAL ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «GOVNEWS WEEKLY»

Λιτά και περιεκτικά, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μέσα σε διάστημα λίγων ημερών, γύρισε τη Θεσσαλονίκη με πρόγραμμα, επαφών και συζητήσεων δίχως όμως να ακούσουμε κάτι grande, κάτι ουσιώδες. Και αυτό είναι το προβληματικό της τακτικής «ώριμο φρούτο» που ακολουθεί πιστά η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, τη στιγμή που ζητήματα που άπτονται στον παραδοσιακό πολιτικό χώρο που εξέφραζε και θέλει να συνεχίσει να εκφράζει το ΠΑΣΟΚ, όπως αο Αγροτικό, το νομοσχέδιο για τον γάμο μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών , η επέλαση φόρων στους ελεύθερους επαγγελματίες και φυσικά η μεγάλη υπόθεση της αντιμετώπισης της ακρίβειας που «γκρεμίζει» τα υπολείμματα της μεσαίας τάξης – και δη του πάλαι ποτέ πολιτικού “κέντρου” που το ΠΑΣΟΚ είχε κυριαρχήσει επί σειρά δεκαετιών.

Θα περίμενε κανείς, παρέα με τους αγρότες στα μπλόκα, να ακούσει και την πρόταση του ΠΑΣΟΚ για τα αιτήματα των αγροτών. Στο νομοσχέδιο για τον γάμο των ομοφύλων, καθώς το ΠΑΣΟΚ συνδέεται άρρηκτα με την έννοια της ισότητας των φύλων – το ΠΑΣΟΚ έφερε τον εν λόγω νόμο το 1982 άλλωστε- θα περίμενε επίσης κανείς να ακούσει μια αντιπρόταση.

Καλές οι κοπές πίτας, καλές οι δημόσιες σχέσεις καλή και η αύξηση των ποσοστών του ΠΑΣΟΚ με την παγίωση στην δεύτερη θέση. Μα τι θα συμβολίζει μια δεύτερη θέση με τεράστια διαφορά από τον πρώτο και μικρή έως ελάχιστη από τον τρίτο ή και τον τέταρτο;

Κυκλοφόρησε το 7ο τεύχος της digital εφημερίδας «GOVNews Weekly»! Διαβάζεται… με ένα κλικ!

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας