Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήPRESS ! ONOpinionΚάθε τέλος, μια καινούρια αρχή!

Κάθε τέλος, μια καινούρια αρχή!

Η ζωή αποτελεί ένα διαρκές μάθημα ή πολλά, συνεχή μαθήματα, για την ακρίβεια.

Η ζωή αποτελεί ένα διαρκές μάθημα ή πολλά, συνεχή μαθήματα, για την ακρίβεια.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση αναφερόμαστε σε κάποιο μεγαλύτερο, πιο σημαντικό και με απείρως πολλαπλάσιο βαθμό επίδρασης. Αφορά δε, στην καθημερινότητα πολιτών και
επιχειρήσεων, μα πρωτίστως της ίδιας μας της πατρίδας και της κοινής μας πορείας και μοίρας.

Η φοβικότητα στην αντιμετώπιση θεμάτων, σε συνάρτηση με την υπέρμετρη συστολή και την αφ’ υψηλού αντίδραση ΔΕΝ προσφέρονται, μα ούτε και θεωρούνται ως προσόν για την
Ελλάδα.

ΕΔΩ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΗΝ «GOVNEWS WEEKLY» #14

Κάθε άλλο! Όσο περισσότερη επίθεση παίζεις, τόσο λιγότερο ανάγκη έχεις για άμυνα.
«Μάθημα» ή έστω παραδοχή που σιγά-σιγά αρχίζουν να αντιλαμβάνονται και υιοθετούν ολοένα και περισσότερα μέλη της κυβέρνησης, αλλά και του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Επίσης, καταδεικνύεται σε κάθε περίσταση πως από τη μια πλευρά ο λαός διαθέτει (εξαιρετικά) «κοντή» μνήμη και από την άλλη «χωνεύει» κάθε τι του… σερβίρεται από μονόπλευρα χρωματισμένες περσόνες, πολιτικούς ή Μέσα.

Στην πραγματικότητα, η ρήση «διυλίζω τον κώνωπα και καταπίνω την κάμηλο» βρίσκεται απόλυτη ταύτιση και περιεχόμενο στην αντίληψη σημαντικού μέρους των πολιτών της χώρας μας, περί των πραγμάτων.

Πλέον, οι επικεφαλής της κυβέρνησης οφείλουν να μην αφήνουν αναπάντητο το παραμικρό, να αναδεικνύουν κάθε τι αφορά στα (ουκ έστιν αριθμός) ατοπήματα ή παραπτώματα των κομμάτων της αντιπολίτευσης, να ακολουθούν μια αυστηρή, όσο και σκληρή γραμμή, με λόγο-σκληρό ροκ και επαναληπτικό χαρακτήρα και ταυτόχρονα να… κυβερνούν.

Στην περίπτωσή τους πρέπει να κάνουν πράξη το συνδυασμό της λαϊκής ρήσης περί «γάμου και πουρναριών», αναδεικνυόμενοι σε επιδέξιους ισορροπιστές, με άρτια skills. Διακυβέρνησης, δικαιοσύνης, στρατηγικής, μα και αποτελεσματικότητας.

Οι Αμερικανοί έχουν ένα περίφημο saying: «Better safe than sorry».

Καιρός να το ενστερνιστούν τόσο στην κυβέρνηση, όσο και στο επικοινωνιακό επιτελείο της. Πολλώ δε μάλλον, που μια ματιά στα αντίστοιχα πρόσωπα που πληρώνουν τις αντίστοιχες θέσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης προέρχονται από (πολλές) προηγούμενες δεκαετίες, έχοντας μάθει να εμπιστεύονται και να χρησιμοποιούν ως μοναδική στρατηγική τους κάτι που συνοψίζεται στην λογική του: «πέτα λάσπη, λέγε-λέγε, όλο και κάτι θα
μείνει…».

Όχι, σε περίπτωση που αποφασίσεις να αντισταθείς και να το καταπολεμήσεις. Όχι με λάσπη και παραπληροφόρηση, αλλά με γεγονότα, αξία, σύνεση, τόλμη και αποφασιστικότητα.

Μπορείς; Θέλεις; Απόδειξη!

Δημοσιεύτηκε στο 14ο τεύχος της digital εφημερίδας GOVnews Weekly – Διαβάζεται με ένα κλικ!

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας