Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
Αρχικήhomepage sliderΟ αστακοκαραβοκύρης Κασσελάκης σε κρουαζιέρα deluxe

Ο αστακοκαραβοκύρης Κασσελάκης σε κρουαζιέρα deluxe

Σημειώνεται ότι ο Μανώλης Γλέζος έως το θάνατό του το 2020 επαναλάμβανε μονότονα ότι εξαπατήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης μαζί με τον ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη κάνουν περιοδεία στα νησιά του Αιγαίου με το γιοτ «Παρ’ Αφρόν».

Βέβαια, το συγκεκριμένο γιοτ ενοικιάζεται αντί 2.400 ευρώ ανά ημέρα, ήτοι το δεκαήμερο της ενοικίασης ανέρχεται σε 24.000 ευρώ, χωρίς να υπολογίζονται καύσιμα και λοιπά έξοδα διατροφής, διαμονής, μετακινήσεων και εκτός έδρας της φρουράς τους και του προσωπικού που τους συνοδεύει. Κανένα πρόβλημα δεν βλέπω, ωστόσο. Ο πρόεδρος είναι εφοπλιστής και μπορεί να χρηματοδοτήσει τα έξοδα. Αν δεν με πιστεύετε, να περιμένετε το «πόθεν έσχες» του και θα σας λυθούν οι απορίες.

Έκθετος ξανά

«Κύθνος, Σύρος, Πάρος, Νάξος. Τέταρτη στάση στο νησί του τελευταίου παρτιζάνου της Ευρώπης, του Μανώλη Γλέζου. 57 χρόνια ακριβώς από το πραξικόπημα της χούντας, το πραξικόπημα που άνοιξε βαθιές πληγές στην κοινωνία μας, ξερονήσια και φυλακές. Τιμούμε τους αγώνες του Μανώλη Γλέζου για τη Δημοκρατία.

Βαθιά ψυχή, βαθιά υπόκλιση στην ελευθερία, στη Δημοκρατία, στους αγώνες της Αριστεράς», έγραψε ο Στέφανος Κασσσελάκης (μαζί με το απαραίτητο βίντεο, εννοείται), υμνώντας τους αγώνες του Μανώλη Γλέζου. Εντυπωσιακό από μία πλευρά, αφού αυτοί που του γράφουν τα εν λόγω σκετς είτε δεν έχουν πάρει μυρωδιά από τα πολιτικά τεκταινόμενα της τελευταίας δεκαετίας είτε θέλουν να τον εκθέσουν είτε θεωρούν ότι απευθύνονται σε χάπατα.

Σημειώνεται ότι ο Μανώλης Γλέζος έως το θάνατό του το 2020 επαναλάμβανε μονότονα ότι εξαπατήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ και ζητούσε «συγγνώμη» από τον κόσμο της Αριστεράς που «συνήργησε στην ψευδαίσθηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η Αριστερά στην εξουσία».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας