Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΣυνεντεύξειςΔάγκα στο GOV NEWS: «Κάθε γυναίκα έχει δεκάδες λόγους να στηρίξει το...

Δάγκα στο GOV NEWS: «Κάθε γυναίκα έχει δεκάδες λόγους να στηρίξει το ΚΚΕ»

«Το ΚΚΕ παλεύει για όλες τις προϋποθέσεις, ώστε κάθε γυναίκα να ζει χειραφετημένη» επισήμανε -μιλώντας στο GOV NEWS- η Βιβή Δάγκα, υποψήφια βουλευτής του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας στον Δυτικό Τομέα Αθηνών.

Είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, υπεύθυνη του τμήματος για την Ισοτιμία και Χειραφέτηση των Γυναικών, δημοτική σύμβουλος Αιγάλεω και κοινωνική λειτουργός.

Βασικός λόγος για την ενεργή ενασχόλησή της με την πολιτική ήταν «ότι δεν μπορούσα να συμβιβαστώ με τη λογική ότι τα όνειρα και οι ελπίδες μου -σε κάθε πλευρά της κοινωνικής ζωής- συνθλίβονται από τα αδιέξοδα ενός συστήματος που διαπράττει ένα διαρκές έγκλημα στη ζωή και τα δικαιώματα της νεολαίας, στις σπουδές και την εργασιακή προοπτική».

Η κυρία Δάγκα, ανάμεσα σε άλλα, αναφέρθηκε στις «αντιδραστικές αντιλήψεις για την κοινωνική θέση και τον ρόλο των γυναικών» που «γίνονται “μάθημα ζωής” στο σχολείο, το πανεπιστήμιο, αλλά και στα ΜΜΕ, στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, στη βιομηχανία του πολιτισμού».

Μίλησε για «ένα σάπιο οικονομικό και κοινωνικό υπόβαθρο, που “γεννά” τους δράστες-“τέρατα” και αφήνει τις γυναίκες εκτεθειμένες και απροστάτευτες στα αποτρόπαια και φρικιαστικά εγκλήματα, στη σεξουαλική βία και κακοποίηση, που φτάνει μέχρι τη γυναικοκτονία».

Επισήμανε ότι, ως ΚΚΕ, «χτίζουμε ασπίδα προστασίας σε κάθε νέα και νέο που βιώνει την κοινωνική απομόνωση και τις διακρίσεις λόγω του σεξουαλικού προσανατολισμού ή άλλων προσωπικών γνωρισμάτων της σεξουαλικότητας».

Απηύθυνε κάλεσμα ψήφου στο Κομμουνιστικό Κόμμα, τονίζοντας πως «ένα δυνατό ΚΚΕ θα το βρει απέναντί της η επόμενη κυβέρνηση -όποια σύνθεση, όποιο “χρώμα” κι αν έχει- για να συναντάει ζόρια και όχι ανοχή στο αντιλαϊκό της έργο, φορτώνοντας νέα βάρη στις γυναίκες, στους εργαζόμενους, το λαό, τη νεολαία. Με δυνατό ΚΚΕ “καίμε” τα αντιλαϊκά σενάρια της εκμετάλλευσης, των εκβιασμών, της βίας, κάνοντας την πραγματική διαφορά».

«Οι γυναίκες βιώνουμε κοινωνικές διακρίσεις στην “αρένα” της εκμεταλλευτικής κοινωνίας»

– Ποιοι ήταν οι λόγοι που σας οδήγησαν στην ενεργή ενασχόληση με την πολιτική;

«Η επαφή με την πολιτική και τη δράση του ΚΚΕ έγινε κατά τη διάρκεια των σπουδών μου, μέσα από τη συμμετοχή μου στον φοιτητικό σύλλογο αρχικά. Και εμένα -όπως και πολλούς νέους και νέες που μπορεί ακόμα να λένε πως δεν θέλουν να “ασχοληθούν με την πολιτική”- με απασχολούσαν σκέψεις, ερωτήματα και προβληματισμοί που γεννάει αναπόφευκτα η ίδια η πραγματικότητα.

Ο βασικός λόγος είναι ότι δεν μπορούσα να συμβιβαστώ με τη “λογική” ότι τα όνειρα και οι ελπίδες μου -σε κάθε πλευρά της κοινωνικής ζωής- συνθλίβονται από τα αδιέξοδα ενός συστήματος που διαπράττει ένα διαρκές έγκλημα στη ζωή και τα δικαιώματα της νεολαίας, στις σπουδές και την εργασιακή προοπτική.

Ποιος δεν προβληματίζεται για την επιδείνωση των όρων ζωής και δουλειάς, σε μια εποχή που η επιστήμη και η τεχνολογία κάνουν θεαματικά άλματα; Ποιος δεν αγανακτεί για την υποβάθμιση και εμπορευματοποίηση της Υγείας, της Παιδείας, της στέγης, του ρεύματος και του νερού, συνολικά κάθε κοινωνικού αγαθού και κάθε μας ανάγκης;

Και όλα αυτά είναι το “κοινό πρόγραμμα” όλων των κομμάτων που κυβέρνησαν και είναι έτοιμα να συμβάλουν σε μια επόμενη κυβέρνηση, αφού δεσμεύονται στο σημερινό ματωμένο δρόμο της καπιταλιστικής ανάπτυξης, στις λεγόμενες “αντοχές” της οικονομίας, που αφήνουν απροστάτευτο το λαό και τη νεολαία, για να εξασφαλιστεί η ανταγωνιστικότητα και η κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων.

Στη σκέψη και τη δράση μου -όπως νομίζω και στο μυαλό πάρα πολλών νέων γυναικών- επέδρασε η αγανάκτηση, η οργή για τις κοινωνικές διακρίσεις που βιώνουμε οι γυναίκες στην “αρένα” και την αντιδραστικοποίηση της εκμεταλλευτικής κοινωνίας.

Γιατί δίπλα στις “πετυχημένες” γυναίκες, στελέχη επιχειρηματικών ομίλων, κυβερνήσεων και διακρατικών οργανισμών, που προβάλλονται ως “πρότυπα” και ξεχωρίζουν για τα αντιλαϊκά “έργα και ημέρες” τους, η ανισοτιμία της γυναίκας ζει και βασιλεύει: Οι εργαζόμενες γυναίκες βιώνουν μια ζωή με δουλειά, ωράρια-λάστιχο, ως “προαπαιτούμενο” για τα κέρδη των μονοπωλίων, που οδηγεί σε χαμηλότερους μισθούς και συντάξεις.

Η πλειοψηφία των μισθωτών επιστημόνων, των ελευθεροεπαγγελματιών γυναικών έρχονται αντιμέτωπες με ένα αντιδραστικό πλαίσιο, που φέρνει σε αντιπαράθεση το δικαίωμα στην εργασία με τα μέτρα προστασίας του γυναικείου οργανισμού και της μητρότητας γιατί θεωρούνται κόστος για την εργοδοσία και το κράτος.

Αυτό το εχθρικό κράτος φορτώνει όλα τα βάρη της φροντίδας των παιδιών, των ηλικιωμένων στην ατομική-οικογενειακή ευθύνη, ιδιαίτερα στους ώμους των γυναικών, ενώ συνεχώς εμπορευματοποιεί την Υγεία, την προσχολική αγωγή, τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών κλπ.

Ο ελεύθερος χρόνος για την ξεκούραση, για την ψυχαγωγία, για τις διαπροσωπικές, οικογενειακές σχέσεις, αλλά και για τη συμμετοχή στην κοινωνική δράση, συνεχώς εξαφανίζεται. Οι αντιδραστικές αντιλήψεις για την κοινωνική θέση και τον ρόλο των γυναικών γίνονται “μάθημα ζωής” στο σχολείο, το πανεπιστήμιο, αλλά και στα ΜΜΕ, στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, στη βιομηχανία του πολιτισμού.

Όλες οι παραπάνω σκέψεις και προβληματισμοί ήταν το γόνιμο έδαφος για να καλλιεργηθούν, να αναπτυχθούν, να φτάσουν σε απαντήσεις μέσα από τις θέσεις και τις πρωτοβουλίες, το Πρόγραμμα του ΚΚΕ, για να απελευθερωθεί η κοινωνία από τα δεσμά της εκμετάλλευσης και καταπίεσης, με τα “κλειδιά” τις οικονομίας και της εξουσίας στα χέρια των εργαζομένων, του λαού».

– Έχουν αυξηθεί δραματικά τα γεγονότα και οι καταγγελίες έμφυλης βίας και σεξουαλικής κακοποίησης -από αναγνωρίσιμους και μη θύτες- κατά γυναικών και ανήλικων κοριτσιών. Ως βασική αιτία τους παρουσιάζεται η πατριαρχία. Συμφωνείτε με αυτή τη θέση;

«Οι αναχρονιστικές, πατριαρχικές αντιλήψεις που συνεχίζουν να επιβιώνουν στην “αρένα” και τη σήψη της εκμεταλλευτικής κοινωνίας, οπωσδήποτε ασκούν επίδραση στο φαινόμενο της βίας και σεξουαλικής κακοποίησης των γυναικών, ακόμα και ανήλικων κοριτσιών, που έχουν προκαλέσει οργή κι αποτροπιασμό.

Υπάρχει, όμως, ένα βαθύτερο σάπιο οικονομικό και κοινωνικό υπόβαθρο, που “γεννά” τους δράστες-“τέρατα” και αφήνει τις γυναίκες εκτεθειμένες και απροστάτευτες στα αποτρόπαια και φρικιαστικά εγκλήματα, στη σεξουαλική βία και κακοποίηση, που φτάνει μέχρι τη γυναικοκτονία.

Σε μια κοινωνία που “όλα πουλιούνται κι αγοράζονται”, εμπορευματοποιείται μέχρι και η σεξουαλικότητα, όταν γίνονται viral οι σάπιες αξίες του ανταγωνισμού, ο εγωιστικός τρόπος σκέψης και στάσης, η κοινωνική απομόνωση, η ατομική αλαζονεία, η υποτίμηση της προσωπικότητας, ακόμα και της ανθρώπινης ζωής, φυτρώνουν και τα “αγκάθια” της πολύμορφης βίας σε βάρος των γυναικών, ακόμα και στις διαπροσωπικές, ερωτικές, οικογενειακές σχέσεις».

«Αναγκαιότητα να αναχθεί σε ποινικό αδίκημα κάθε μορφή βίας και κακοποίησης γυναικών μέσω του διαδικτύου»

– Τι προτείνετε για την αντιμετώπιση τέτοιων παθογενειών;

«Το ΚΚΕ έχει συγκεκριμένες προτάσεις για την προστασία των κακοποιημένων γυναικών και παιδιών, όπως και για την πρόληψη τέτοιων αποκρουστικών περιστατικών.

Σκεφτείτε, μόνο, τα πολλαπλά εμπόδια που συναντούν οι γυναίκες οι οποίες καταγγέλλουν περιστατικά βίας: από την αστυνομική αδιαφορία και αυθαιρεσία, τις ελλείψεις σε ιατροδικαστικές υπηρεσίες, τις μακρόχρονες και πολυδάπανες νομικές διαδικασίες, την έλλειψη ολόπλευρης οικονομικής, συμβουλευτικής, νομικής, κοινωνικής στήριξης.

Τη στοιχειώδη προστασία των προσωπικών τους δεδομένων κόντρα σε όσους δε διστάζουν να “κρεμάσουν” τη ζωή τους “στα μανταλάκια” για χάρη της τηλεθέασης, στο κυνήγι των “κλικ” στις ιστοσελίδες και των “ακολούθων” στα προφίλ των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης.

Η προστασία των γυναικών από το φαινόμενο της βίας στην οικογένεια, στη συμβίωση, στην ερωτική σχέση, στο εργασιακό, φιλικό και κοινωνικό περιβάλλον, απαιτεί ένα εκτεταμένο δίκτυο δημόσιων και δωρεάν κοινωνικών υπηρεσιών και υποδομών. Στελεχωμένων με ειδικευμένο προσωπικό που θα έχει μόνιμη και σταθερή δουλειά, με χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό, χωρίς εμπλοκή ΜΚΟ.

Έχουμε διεκδικήσει την ένταξη και γενναία αύξηση της χρηματοδότησης των Συμβουλευτικών Κέντρων και των Ξενώνων Φιλοξενίας στον κρατικό προϋπολογισμό, με μονιμοποίηση των εργαζομένων και προσλήψεις του αναγκαίου μόνιμου προσωπικού.

Αντί για αυτό όμως όλες οι κυβερνήσεις -σήμερα της ΝΔ, χτες του ΣΥΡΙΖΑ- συνεχίζουν την πολιτική της υποστελέχωσης και υποχρηματοδότησης με κοινοτικά προγράμματα που έχουν ημερομηνία λήξης, διατηρούν την “ομηρία” του προσωπικού που δουλεύει με συμβάσεις ορισμένου χρόνου σε έναν τόσο ευαίσθητο τομέα.

Αντίστοιχα, δίπλα στην αναγκαία στήριξη των θυμάτων, παλεύουμε και για την πρόληψη και διεκδικούμε σχετικά προγράμματα σε σχολεία, σε σχολές, άλλους χώρους, με προσλήψεις ψυχολόγων, κοινωνικών λειτουργών σε δομές και κοινωνικές υπηρεσίες.

Όσον αφορά το νομοθετικό πλαίσιο, έχουμε καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις για την αυστηροποίησή του, προτείνοντας να λαμβάνονται υπόψη κατά την επιμέτρηση της ποινής το κίνητρο του δράστη και η σχέση του με το θύμα, να εισαχθεί και η διάσταση του φύλου ως λόγος επιλογής ενός συγκεκριμένου θύματος.

Παράλληλα, το ΚΚΕ υποστηρίζει την αναγκαιότητα να αναχθεί σε ποινικό αδίκημα κάθε μορφή βίας και κακοποίησης γυναικών και κοριτσιών μέσω του διαδικτύου, χωρίς ασάφειες, εκπτώσεις και “παραθυράκια”. Ταυτόχρονα, είναι ανάγκη με κρατική ευθύνη να παίρνονται όλα τα αναγκαία μέτρα για την οριστική διαγραφή του σχετικού υλικού από κάθε ιστότοπο.

Κυρίως, όμως, το ΚΚΕ μάχεται αταλάντευτα ενάντια στους οικονομικούς και κοινωνικούς παράγοντες που “γεννούν” τους δράστες-“τέρατα” και αφήνουν τις γυναίκες απροστάτευτες στα αποτρόπαια και φρικιαστικά εγκλήματα, στη σεξουαλική βία και κακοποίηση.

Παλεύει με όλες του τις δυνάμεις για να ξεριζωθεί η γενεσιουργός μορφή της βίας, το “αγκάθι” της εκμετάλλευσης και καταπίεσης, ώστε να αντιμετωπιστούν ριζικά τέτοιες παθογένειες.

“Χτίζει” καθημερινά ασπίδα προστασίας σε κάθε γυναίκα μέσα στα εργατικά σωματεία, στους γυναικείους συλλόγους της ΟΓΕ, στους φοιτητικούς συλλόγους, σε κάθε μαζικό φορέα του εργατικού-λαϊκού κινήματος. Εκεί γίνονται “μάθημα ζωής” οι αξίες της συλλογικότητας, της αλληλεγγύης, ο αλληλοσεβασμός κόντρα στην αστική ηθική και τις αξίες της. Εκεί χτίζονται το θάρρος, η αντοχή, ώστε κάθε γυναίκα να σταθεί στα πόδια της, οικονομικά και κοινωνικά ανεξάρτητη, ώστε να αλλάξει τη ζωή της μαχόμενη».

«Μας κατηγορούν πολιτικές δυνάμεις που είναι ταγμένες να υπηρετούν τη σημερινή βαρβαρότητα»

– Τα στελέχη του ΚΚΕ, ακόμα και αυτά που είναι ηλικιακά νέα, κατηγορούνται για «γερασμένα» μυαλά. Το κόμμα σας χαρακτηρίζεται παρωχημένο, με απαρχαιωμένες απόψεις, χωρίς ρεαλιστικές προτάσεις. Τι απαντάτε;

«Κατηγορίες και χαρακτηρισμοί, όπως αυτοί που αναφέρετε, αποδίδονται στο ΚΚΕ από πολιτικές δυνάμεις που είναι ταγμένες να υπηρετούν τη σημερινή βαρβαρότητα.

“Γερασμένη” είναι η σύγχρονη εκμεταλλευτική κοινωνία, που κινείται στις “ράγες” του επιχειρηματικού-καπιταλιστικού κέρδους, βάζοντας κάθε μας ανάγκη στο “ζύγι” του “κόστους” για το κράτος και τους επιχειρηματικούς κολοσσούς.

“Σκουριασμένες” και παρωχημένες είναι οι απόψεις όσων μας καλούν να συμβιβαστούμε με αυτή τη “σήψη” στο όνομα του “ρεαλισμού”, της “σταθερότητας”, των “αντοχών της οικονομίας”. Όσων έχουν γυρίσει το “ρολόι” των εργασιακών συνθηκών, όπως με την κατάργηση του 8ωρου, στον προηγούμενο αιώνα.

Άραγε, είναι παρωχημένο το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή εργασία, με σταθερό ωράριο εργασίας και αυξήσεις στο εισόδημα, με μέτρα υγείας και ασφάλειας, που διεκδικεί το ΚΚΕ; Ή η εργασιακή ζούγκλα με τους μισθούς να τελειώνουν στα μισά του μήνα, τα εργατικά ατυχήματα, οι απολύσεις εγκύων;

Οι προτάσεις του ΚΚΕ για κατάργηση του ΦΠΑ στα είδη λαϊκή κατανάλωσης, για προστασία της λαϊκής κατοικίας από τους πλειστηριασμούς, που απέρριψε η κυβέρνηση της ΝΔ με την ανοχή του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ είναι οι μόνες ρεαλιστικές θέσεις για τα εργατικά, λαϊκά συμφέροντα, ώστε να πάρουμε ανάσα.

Όμως, για τα κόμματα που είναι έτοιμα να αναλάβουν ή να συμμετέχουν στην επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση “ρεαλισμός” είναι να πληρώνουν οι εργαζόμενοι, ο λαός το 95% των φόρων, όταν οι μετοχικές-καπιταλιστικές επιχειρήσεις πληρώνουν μόλις το 5% και βλέπουν τα κέρδη τους να εκτινάσσονται.

Σύγχρονο και νέο είναι ο ριζικά διαφορετικός δρόμος ανάπτυξης που προτείνει το ΚΚΕ, που βάζει στο επίκεντρο τον εργαζόμενο άνθρωπο, γυναίκα κι άνδρα, το παιδί, τον συνταξιούχο και την ικανοποίηση των συνεχώς διευρυνόμενων αναγκών μας.

Προϋποθέτει να απαλλαγούμε από τον βραχνά του καπιταλιστικού κέρδους, της εκμετάλλευσης και καταπίεσης, με τον λαό στη εξουσία και ιδιοκτήτη του πλούτου που παράγει. Το πραγματικά προοδευτικό στην ιστορία των κοινωνιών, της ταξικής πάλης είναι να μην υποτάσσεσαι στη βαρβαρότητα και στη σήψη του συστήματος, αλλά να παλεύεις για την ανατροπή της».

«Το ΚΚΕ παλεύει για όλες τις προϋποθέσεις, ώστε κάθε γυναίκα να ζει χειραφετημένη»

– Για ποιους λόγους καλείτε μια γυναίκα να επιλέξει την ψήφο στο ΚΚΕ;

«Γιατί από τη θέληση και δράση της, από τη συμμετοχή της στο εργατικό-λαϊκό κίνημα, στο ριζοσπαστικό γυναικείο κίνημα, από την ψήφο της στις εκλογές, εξαρτάται πόσο δυνατή θα βγει η εργατική-λαϊκή αντιπολίτευση, πόσο αδύναμη θα είναι η επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση.

Κάθε μισθωτή, αυτοαπασχολούμενη, νέα γυναίκα, κάθε κοπέλα που ψηφίζει για πρώτη φορά, έχει δεκάδες λόγους να στηρίξει το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ: Είναι το κόμμα που διεκδικεί μαχητικά, μέσα και έξω από τη Βουλή, το αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή εργασία, που μάχεται για πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, σταθερό ωράριο, μείωση του εργάσιμου χρόνου και αυξήσεις στους μισθούς, μέτρα προστασίας της μητρότητας, του γυναικείου οργανισμού, αξιοπρεπείς συντάξεις.

Είναι η πολιτική δύναμη που υποστηρίζει ότι η φροντίδα του σπιτιού, των παιδιών, των ηλικιωμένων δεν είναι “ατομική” και “οικογενειακή” ευθύνη, που βαραίνει κυρίως τις πλάτες των γυναικών, αλλά πρέπει να στηρίζεται σε κοινωνικές υποδομές με αξιοποίηση όλων των σύγχρονων μέσων. Είναι το κόμμα που μάχεται για την ολόπλευρη προστασία του παιδιού, με αφετηρία τις σύγχρονες κοινωνικές ανάγκες του.

Το ΚΚΕ παλεύει για όλες τις προϋποθέσεις, ώστε κάθε γυναίκα να ζει χειραφετημένη. Χωρίς να εξαρτάται η πορεία της στην εργασία, η δημιουργία οικογένειας από οικονομικούς, κοινωνικούς παράγοντες κι εμπόδια. Χωρίς να εξαρτάται από το σύζυγο, το σύντροφο, το οικογενειακό γενικά περιβάλλον. Ώστε με τη δραστηριότητά μας να συμβάλουμε δημιουργικά στην κοινωνική πρόοδο.

Δίνουμε καθημερινά μάχη σε κάθε χώρο δουλειάς απέναντι στην εργοδοτική βία και ασυδοσία, που φτάνει μέχρι τη σεξουαλική παρενόχληση, την απόλυση εγκύων, τους εκβιασμούς να αναβάλουν τη δημιουργία οικογένειας. Παλεύουμε ασυμβίβαστα ενάντια στα κοινωνικά στερεότυπα και στις πατριαρχικές αντιλήψεις, που επιδρούν ακόμα και στην επιλογή επαγγέλματος ή στην επαγγελματική εξέλιξη.

“Χτίζουμε” ασπίδα προστασίας σε κάθε νέα και νέο που βιώνει την κοινωνική απομόνωση και τις διακρίσεις λόγω του σεξουαλικού προσανατολισμού ή άλλων προσωπικών γνωρισμάτων της σεξουαλικότητας.

Παλεύουμε για να δυναμώσει η αλληλεγγύη, ο αλληλοσεβασμός, ο κοινός αγώνας ανδρών και γυναικών με κριτήριο τις σύγχρονες κοινωνικές ανάγκες και τις δυνατότητες του 21ου αιώνα. Ανοίγουμε καθημερινά δρόμους για ένα πολιτισμό του μέλλοντος απαλλαγμένο από τον ατομισμό.

Ένα δυνατό ΚΚΕ θα το βρει απέναντί της η επόμενη κυβέρνηση -όποια σύνθεση, όποιο “χρώμα” κι αν έχει- για να συναντάει ζόρια και όχι ανοχή στο αντιλαϊκό της έργο, φορτώνοντας νέα βάρη στις γυναίκες, στους εργαζόμενους, το λαό, τη νεολαία.

Με δυνατό ΚΚΕ “καίμε” τα αντιλαϊκά σενάρια της εκμετάλλευσης, των εκβιασμών, της βίας, κάνοντας την πραγματική διαφορά. Με δυνατό ΚΚΕ παντού, η γυναίκα μπορεί να πρωταγωνιστήσει στο δρόμο του αγώνα για την ισοτιμία και τη χειραφέτησή της, για την κοινωνία της πραγματικής ελευθερίας, τον σοσιαλισμό-κομμουνισμό».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας

Γιώργος Καντζιλιέρης
Γιώργος Καντζιλιέρης
Ο Γιώργος Καντζιλιέρης είναι έμπειρος δημοσιογράφος με πολυετή προϋπηρεσία σε εφημερίδες, ραδιοφωνικούς σταθμούς και περιοδικά.