Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήTV & MediaMediaΚρίσιμες ώρες για τον Μανώλη Μαυρομμάτη

Κρίσιμες ώρες για τον Μανώλη Μαυρομμάτη

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένουν ο Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγός του που νοσηλεύονται με σοβαρά εγκαύματα για δέκατη μέρα στη ΜΕΘ του Νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένουν ο Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγός του που νοσηλεύονται με σοβαρά εγκαύματα για δέκατη μέρα στη ΜΕΘ του Νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Όπως είχε γίνει ήδη γνωστό οι γιατροί θα προχωρούσαν στη σταδιακή αφύπνιση του Μανώλη Μαυρομμάτη, μια διαδικασία η οποία είχε στόχο την τελική αποσωλήνωσή του ωστόσο διακόπηκε την Τρίτη λόγω έκτακτου ιατρικού προβλήματος, σύμφωνα με πληροφορίες του iatropedia.gr.

Σημειώνεται ότι οι θεράποντες γιατροί θα περιμένουν μερικές μέρες μέχρι να προχωρήσουν σε νέα προσπάθεια αφύπνισης του γνωστού δημοσιογράφου.

Η κατάσταση υγείας της συζύγου του

Ωστόσο, εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε βαριά κατάσταση και η σύζυγός του γνωστού αθλητικογράφου, Ρένα Βενιέρη, η οποία τις προηγούμενες μέρες μεταφέρθηκε από την Μονάδα Εγκαυμάτων του Νοσοκομείου “Γ. Γεννηματάς” στην κεντρική ΜΕΘ εξαιτίας περαιτέρω επιδείνωσης.

Το χρονικό της νοσηλείας τους

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι, ηλικίας 80 και 83 ετών, διακομίστηκε στο νοσοκομείο μετά από φωτιά που ξέσπασε στις (18/2) στο διαμέρισμά του στο Κολωνάκι.

Ο Μανώλης Μαυρομμάτης φέρει εγκαύματα στο 18% της επιφάνειας του σώματός του και η σύζυγός του, στο 40%. Ο 83χρονος παρουσίασε αναπνευστική και καρδιακή ανεπάρκεια και οι γιατροί αναγκάστηκαν να τον διασωληνώσουν.

Και οι δύο εισέπνευσαν τεράστιες ποσότητες καπνού, γεγονός το οποίο τους προκάλεσε σοβαρότατα αναπνευστικά προβλήματα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας