Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024
ΑρχικήTV & MediaMediaΟριστικό τέλος στη συνεργασία Μενεγάκη- MEGA

Οριστικό τέλος στη συνεργασία Μενεγάκη- MEGA

Όλο το παρασκήνιο

Τελειώνει η συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη με το MEGA, καθώς η παρουσιάστρια το ανακοίνωσε και σε συνεργάτες της.

Το συμβόλαιό της  με το MEGA ολοκληρώνεται τους επόμενους μήνες και οι δύο πλευρές ξεκίνησαν πριν από λίγο καιρό τις επαφές. Η πορεία της εκπομπής «Ελένη» δεν έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα στα νούμερα της Agb και το στοιχείο αυτό έπεσε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με στελέχη του σταθμού να υποστηρίζουν πως επιβάλλεται να γίνουν αλλαγές στην εκπομπή.

Σημείο που όπως φαίνεται όμως, δεν ικανοποίησε την παρουσιάστρια και οδήγησε στη διακοπή… ή για να το θέσω πιο σωστά, στη μη ανανέωση της συνεργασίας.

Σto πλαίσιο των συζητήσεων δεν έπεσε στο τραπέζι πρόταση για αλλαγή στην ώρα προβολής της «Ελένης», όπως κάποια «σενάρια» που ήθελαν την εκπομπή να μετακομίσει στην πρωινή ζώνη. Η πρόταση που τέθηκε από την πλευρά του MEGA αφορούσε τη μεσημεριανή ζώνη, την ώρα δηλαδή που μεταδίδεται και τώρα η «Ελένη», ενώ στο παρασκήνιο σύμφωνα με έγκυρες πηγές τέθηκε θέμα αναπροσαρμογής του κόστους παραγωγής της σε πιο… σύγχρονα οικονομικά τηλεοπτικά δεδομένα.

Φαίνεται λοιπόν πως η Ελένη Μενεγάκη δεν δέχτηκε τις προτάσεις αυτές και αποφάσισε να ολοκληρωθεί η συνεργασία της με το MEGA, αλλά με πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου το βελούδινο διαζύγιο μεταξύ των δύο πλευρών είναι οριστικό, καθώς πριν από λίγες ώρες η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε σε συνεργάτες της πως η «Ελένη» στο τέλος της σεζόν θα ολοκληρώσει την παρουσία της στο MEGA.

Ωστόσο θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν τη νέα σεζόν η παρουσιάστρια βρεθεί σε άλλη τηλεοπτική «στέγη»…!

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας