Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήTV & MediaPress@κιαςPress@akias: Ανανεώνει η Αναστασοπούλου, δεν πάνε στη νέα «Ε» οι… Ψαρράδες

Press@akias: Ανανεώνει η Αναστασοπούλου, δεν πάνε στη νέα «Ε» οι… Ψαρράδες

Όλα τα μιντιακά νέα της ημέρας από τη νέα… καυτή στήλη του govnews.gr.

Ούσα προσωπική επιλογή του Γιώργου Παπαδάκη, η Μαρία Αναστασοπούλου δρέπει τους καρπούς της εξαιρετικής δημοσιογραφικής της πορείας. Σενάρια την εμπλέκουν για μετακίνηση στη ζώνη του Σαββατοκύριακου (αντί της Φαίης Μαυραγάνη, αν και εφόσον πάει στον ΣΚΑΪ αντί του Γιώργου Αυτιά). Όχι μόνο δεν ισχύουν αλλά είναι σε (πολύ) καλό δρόμο οι συζητήσεις για ανανέωση του συμβολαίου της.

Η Εθνική μας έμεινε, δυστυχώς, ξανά στην… απέξω. Η (θύτης της γαλανόλευκης) Γεωργία, μαζί με την Πολωνία και την («τσιγγάνα» γηπεδικά, καθώς φιλοξενείται σε πολωνικές πόλεις ελέω του πολέμου) Ουκρανία συμπλήρωσαν το παζλ των 24 ομάδων του Euro 2024 της Γερμανίας που ξεκινά στις 14 Ιουνίου, με μετάδοση από την ΕΡΤ.

Αλλαγές αναμένονται στο αθλητικό τμήμα της ΕΡΤ μετά το… καυτό καλοκαίρι που την αναμένει, ελέω των μεταδόσεων του Euro 2024 της Γερμανίας και των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού. Κατόπιν αναμένεται να κριθούν τα πρόσωπα που βρίσκονται μπροστά και πίσω από τις κάμερες στον αθλητικό τομέα της δημόσιας τηλεόρασης.

Η ΕΡΤ σχεδιάζει ήδη την επόμενη σεζόν και η σειρά «Άγνωστη Μαρία» η οποία θα είναι ένα αφιέρωμα στα νεανικά χρόνια της Μαρίας Κάλλας πήρε το πράσινο φως με καθυστέρηση ενός χρόνου.

Σε φτασμένες ηθοποιούς με πολλά χρόνια στην τηλεοπτική κωμωδία φαίνεται ότι καταλήγουν οι δημιουργοί των ταινιών του project «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;», για το Mega, 25 χρόνια μετά: η Μαρία Λεκάκη, η Μπέσσυ Μάλφα και η Βασιλική Ανδρίτσου. Εκκρεμεί οι τέταρτη. Και οι τρεις ηθοποιοί έχουν ξανά συνεργαστεί με τον Αλέξανδρο Ρήγα.

Η Άντα Ψαρρά και ο Δημήτρης Ψαρράς, αποχωρούν με δική τους απόφαση από την «Εφημερίδα των Συντακτών» και διαψεύδουν ότι θα πάνε στη (νέα) «Ελευθεροτυπία»…

Στην οποία «Ελευθεροτυπία» ρόλο στην υπό επανέκδοση εφημερίδα θα έχει και ο επικεφαλής των διαδικτυακών Μέσων της Alter Ego, Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος.

Ο χειρισμός της υπόθεσης της τραγωδίας των Τεμπών απασχόλησε το άρθρο του διευθυντή της «Καθημερινής», Αλέξη Παπαχελά, που ήταν ιδιαίτερα επικριτικός: θεωρεί ότι η κυβέρνηση οχυρώθηκε πίσω από το «ανθρώπινο λάθος» και το επιχείρημα πως «ατυχήματα με τρένα συμβαίνουν και στις πιο σοβαρές χώρες, παντού και πάντα», ενώ «πίστεψε ότι ο θυμός θα παραγραφόταν με την εκλογική της νίκη».

Νέο δημοσιογραφικό εγχείρημα στον χώρο του διαδικτύου που βασίζεται πάνω σε μια ιδέα του Δημήτρη Κουμπιά η οποία γεννήθηκε όταν ο δημοσιογράφος αναζητούσε τρόπο ν’ ανταποκριθεί στις ερωτήσεις, συναδέλφων του κυρίως, για το πώς θα μπορούσαν ν’ αποκτήσουν το εξαντλημένο από το 2007 πόνημα με τίτλο «Ο Συντάκτης Ύλης». Έτσι… γεννήθηκε το syntaktisylis.gr. Καλοτάξιδο!

Ο,τι κυκλοφορεί στη μιντιακή πιάτσα - και όχι μόνο...

Press@akias

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας