Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήTV & MediaPress@κιαςPress@akias: Οι Έλληνες «preppers», οι Πυξ Λαξ, η Μαυραγάνη και η νέα...

Press@akias: Οι Έλληνες «preppers», οι Πυξ Λαξ, η Μαυραγάνη και η νέα σειρά ντοκιμαντέρ

Όλα τα μιντιακά νέα της ημέρας από τη νέα… καυτή στήλη του govnews.gr.

Ξεκίνησαν οι συζητήσεις στον ΑΝΤ1 για την ανανέωση της συνεργασίας γίνονται με τον Νίκο Χατζηνικολάου, τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Μαυραγάνη. Είχαν από μέρες αρχίσει και με Μαρία Αναστασόπουλου… Η Μαυραγάνη έχει πάντως καλή πρόταση από τον ΣΚΑΪ. 

Στη άρτια και σεμιναριακή έρευνα του Νίκου Γουλιά, που κυκλοφόρησε πέρυσι με τίτλο «Η Ελλάδα στις κάλπες» (σε τρεις τόμους, 1974-1989, 1990-2007 και 2009-2019) βασίζεται το ντοκιμαντέρ του ERTNEWS που θα βγει σε λίγες μέρες στον αέρα. Την παρουσίασή του έχει αναλάβει ο Μάκης Προβατάς.

Αίσθηση έχει προκαλέσει το βίντεο για την καταπολέμηση του σχολικού bullying με κεντρικό μήνυμα «Μην ανέχεσαι το bullying. Μίλα. Μπορείς» που δημιούργησε η Ogilvy για λογαριασμό του υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, με την υποστήριξη του Ιδρύματος Ωνάση.

Το βίντεο προβλήθηκε από τα δελτία ειδήσεων όλων των καναλιών, αποτελώντας πρώτη είδηση μαζί με τα μέτρα της κυβέρνησης για το σχολικό bullying, με πολλούς παρουσιαστές να δηλώνουν σοκαρισμένοι και να το χαρακτηρίζουν συγκλονιστικό.  Το βίντεο διάρκειας 3:30 λεπτών, από ένα original σενάριο της Ogilvy με τίτλο «Μάρτυρες», σκηνοθέτησε ο Αργύρης Παπαδημητρόπουλος, σε παραγωγή της Foss Productions.

Απόψε στις 23:30, ο Νίκος Χατζηνικολάου φιλοξενεί στο «Ενώπιος Ενωπίω» τους «Πυξ Λαξ». Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Μπάμπης Στόκας μιλούν για τη θρυλική διαδρομή τους που άφησε εποχή. Η πρώτη τους συνάντηση, τα παιδικά τους χρόνια στο Μενίδι και οι δυσκολίες στο ξεκίνημά τους.

Οι Έλληνες που προετοιμάζονται για το τέλος του κόσμου θα… απασχολήσουν την αποψινή «Αυτοψία» στον Alpha, στις 00:15 με τον Αντώνη Σρόιτερ. Οι Έλληνες «preppers» μιλούν στην κάμερα της «Αυτοψίας» για το πώς εκπαιδεύονται και πώς προετοιμάζονται ώστε να μπορέσουν να επιζήσουν, στην περίπτωση μιας μεγάλης καταστροφής.

Το Conference League επιστρέφει απόψε, Πέμπτη 11/4, με την Cosmote TV, να μεταδίδει ζωντανά και αποκλειστικά το πρώτο βήμα του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ για την είσοδό τους στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» τη Φενέρμπαχτσε (19:45, Cosmote Sport 3) και λίγο αργότερα ο ΠΑΟΚ (22:00, Cosmote Sport 2), ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στο Βέλγιο την Κλαμπ Μπριζ.

Το μεγάλο φινάλε της regular season στην EuroLeague ξεκινά από απόψε. Ο Παναθηναϊκός με νίκη επί της Αλμπα Βερολίνου στο κατάμεστο ΟΑΚΑ διασφαλίζει και τυπικά τη 2η θέση και ορέγεται… Final-4. Τζάμπολ στις 21:15 με μετάδοση από το Novasports Prime σε περιγραφή  του Νικήτα Αυγουλή, σχόλιο του Δημήτρη Καρύδα και ρεπορτάζ της Δώρας Παντέλη.

Παρελθόν αποτελεί από την Cosmote TV δημοσιογράφος του τμήματος μπάσκετ, ο Γιάννης Μέγας που επέλεξε εργασία εκτός χώρου.

Ο,τι κυκλοφορεί στη μιντιακή πιάτσα - και όχι μόνο...

Press@akias
Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας