Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήTV & MediaPress@κιαςPress@akias: Αραβικό ενδιαφέρον για τη Nova, το συμβόλαιο της Μενεγάκη

Press@akias: Αραβικό ενδιαφέρον για τη Nova, το συμβόλαιο της Μενεγάκη

Όλα τα μιντιακά νέα της ημέρας από τη νέα… καυτή στήλη του govnews.gr.

Απόλυτη πρωτιά στην τηλεθέαση κατέγραψε η προχθεσινή αναμέτρηση του UEFA Champions League, Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα, που μεταδόθηκε ζωντανά από το Mega. Με ποσοστά 17,2% στο γενικό σύνολο και 16,8% στο δυναμικό κοινό 18-54, η καθηλωτική ποδοσφαιρική βραδιά κέρδισε την πρώτη θέση στους πίνακες τηλεθέασης.

Μάλιστα, την Τετάρτη, η αναμέτρηση ήταν το κορυφαίο ανάμεσα σε όλα τα προγράμματα των καναλιών στο δυναμικό κοινό 18-54. Η κάλυψη του ματς άγγιξε τους 1,3 εκατ. τηλεθεατές. Το UCL μπαίνει στην τελική ευθεία και το Mega μεταδίδει την Τετάρτη 17 Απριλίου ένα ματς με χαρακτηριστικά πρόωρου τελικού ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Συνεχίζονται τα σενάρια πώλησης της Nova, καθώς αποτελεί πρόθεση της BC Partners να αποχωρήσει από τον ελληνικό τηλεπικοινωνιακό πάροχο. Εξ ου και έχουν ξεκινήσει διαδικασίες due diligence, με στόχο να παρουσιαστεί λεπτομερής φάκελος στους επίδοξους αγοραστές. Κύριος εξ αυτών η CVC.

Η (μητρική της Nova) BC Partners φέρεται να έχει απευθυνθεί στις Morgan Stanley και JP Morgan προκειμένου να διερευνήσουν επαφή με την Etisalat, τηλεπικοινωνιακή εταιρία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, αλλά και τη Saudi Telecom να έχουν αναφερθεί μεταξύ των «μνηστήρων».

Αυλαία ρίχνει μετά από τρεις σεζόν το «Μουσικό Κουτί» της ΕΡΤ. Στην τελευταία εκπομπή, την Κυριακή, ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη θα εμφανιστούν ως «καλεσμένοι» απέναντι στους Μίλτο Πασχαλίδη και Νατάσσα Μποφίλιου.

Το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης Μενεγάκη είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος εδώ και καιρό. Το συμβόλαιο της παρουσιάστριας λήγει και, αν δεν υπάρξει μια οριστική απάντηση για την παραμονή της ή όχι στο Mega, δεν μπορούν να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις για τα συμβόλαια όλων των υπολοίπων. Εκείνη θέλει το επόμενο συμβόλαιό της να είναι τριετές, όπως ήταν το προηγούμενο, και το κανάλι προσφέρει μονοετές. Και λογικά θα τα βρουν… στα δύο.

Τελειώνει λίγο πριν το Πάσχα η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» για τη φετινή σεζόν στον ΑΝΤ1. Όπως ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης «βρίσκονται στην τελική ευθεία», αφού την Πέμπτη 25 Απριλίου έχει αποφασιστεί να πέσει η αυλαία της εκπομπής για φέτος. Αρκετά νωρίς…

Η εταιρεία παραγωγής που έχει πάρει τα δικαιώματα της μαγειρικής εκπομπής «Κάτι ξαναψήνεται» συζητά ξανά με τον ΣΚΑΪ, που φαίνεται ότι ενδιαφέρεται για το project καθώς του χρόνου δεν θα υπάρχει το «My Style Rocks».

Φινάλε απόψε στη regular season με το ΟλυμπιακόςΦενέρμπαχτσε να κυριαρχεί: ο νικητής παίζει στα play offs με την Μπαρτσελόνα και ο ηττημένος με τη Μονακό. Τζάμπολ στις 21:15 με μετάδοση Novasports Prime σε περιγραφή  του Νικήτα Αυγουλή, σχόλιο του Δημήτρη Καρύδα και ρεπορτάζ της Δώρας Παντέλη.

Ο,τι κυκλοφορεί στη μιντιακή πιάτσα - και όχι μόνο...

Press@akias

 

 

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας