Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήTV & MediaPress@κιαςPress@akias: Αλλαγές στον ΣΚΑΪ, πρεμιέρα Μαλέσκου, σε πόστο ο Τσαμάζ

Press@akias: Αλλαγές στον ΣΚΑΪ, πρεμιέρα Μαλέσκου, σε πόστο ο Τσαμάζ

Όλα τα μιντιακά νέα της ημέρας από την… καυτή και αποκαλυπτική στήλη του govnews.gr

Μπορεί επίσημα ο ΣΚΑΪ να υποστηρίζει ότι θα συνεχίσει ο «Μονομάχος» την επόμενη σεζόν, ωστόσο οι πληροφορίες θέλουν να έχουν ξεστήσει το σκηνικό του. Παράλληλα, η Acun Medya απέκτησε τα δικαιώματα του «Still Standing» με σκοπό να το βγάλει στον αέρα την επόμενη σεζόν.

Αυτή την περίοδο λοιπόν το κανάλι με την εταιρεία παραγωγής μελετούν το ενδεχόμενο ο Χρήστος Φερεντίνος να καλωσορίζει τους τηλεθεατές στο ιδιαίτερο παιχνίδι γνώσεων. Η οριστική απόφαση θα ληφθεί τις επόμενες ημέρες, αλλά φαίνεται πως και ο Φερεντίνος βλέπει θετικά αυτή την προοπτική, ευελπιστώντας ότι το «Still Standing» θα σταθεί καλύτερα στη μάχη της τηλεθέασης από τον «Μονομάχο» που, όπως όλα δείχνουν θα ολοκληρώσει την τηλεοπτική του παρουσία τη φετινή σεζόν.

Παράλληλα, τελειώνει στο ΣΚΑΪ φέτος το «My Style Rocks», αλλά δεν αποκλείεται ανανέωση της συνεργασίας της Κατερίνας Καραβάτου με τον ΣΚΑΪ. Αν και στις αρχικές σκέψεις του σταθμού ήταν να αναλάβει το «Still Standing» η Καραβάτου, δικαιολογημένα εκτιμούν πως ο Φερεντίνος θα είναι καλύτερος σε αυτό. Από την άλλη όμως, σκέφτονται πως η παρουσιάστρια θα μπορούσε να αναλάβει μία καθημερινή μεσημεριανή ψυχαγωγική εκπομπή.

Καταιγίδα… αλλαγών στο Mega μετά τις αποχωρήσεις των Ελένης Μενεγάκη και Ελεονώρας Μελέτη. Η προσθήκη της Μελέτη στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας (με ισχυρές πιθανότητες να εκλεγεί) φέρνει από την Τρίτη του Πάσχα στην πρωινή ζώνη του Mega την ενημερωτική εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega» (ως τις 10:00) που θα δίνει πάσα στην ψυχαγωγική εκπομπή της Δανάης Μπάρκα.

To «Tv Queen», το νέο λαμπερό reality show του Open, «έρχεται για να αναδείξει την επόμενη μεγάλη star της ελληνικής τηλεόρασης». Πρεμιέρα την προσεχή Κυριακή, 28 Απριλίου στις 21:00 σε παρουσίαση Ιωάννας Μαλέσκου, που επιστρέφει σε ένα διαφορετικό ρόλο. Μαζί της και ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Το ματς-θρίλερ ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης, που μεταδόθηκε ζωντανά από το Mega, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της εβδομάδας με ρεκόρ σεζόν στην τηλεθέαση. Η αναμέτρηση κατέγραψε ποσοστό 22,7% στο σύνολο του κοινού και 21,6% στο δυναμικό κοινό 18-54, σημειώνοντας τις υψηλότερες αποδόσεις ανάμεσα στις φετινές μεταδόσεις αγώνων από το MEGA. Η κάλυψη του ματς ξεπέρασε τους 1,3 εκατομμύρια τηλεθεατές, ενώ σε επιμέρους ανδρικό κοινό η μετάδοση έφτασε το εντυπωσιακό ποσοστό 55,8%.

Νέο πρωινό ντουέτο εδώ και μερικές ημέρες στον Pride 98.6 του ομίλου Πολίτη, ξεκίνησαν μαζί εκπομπές η (διευθύντρια του σταθμού) Μαργαρίτα Μυτιληναίου και ο Χρήστος Παπαμιχάλης.

Ενεργό ρόλο αναμένεται ότι θα έχει και το επόμενο χρονικό διάστημα, στη μετά ΟΤΕ εποχή, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του μεγαλύτερου τηλεπικοινωνιακού παρόχου της χώρας, Μιχάλης Τσαμάζ. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι θα αναλάβει εκτελεστικά καθήκοντα σε μεγάλη εταιρεία, η οποία θα είναι κατά πάσα πιθανότητα εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

«Να μας εξηγήσει η ΕΡΤ για ποιον λόγο αρνήθηκε να συμμετάσχει ο Ευάγγελος Αντώναρος σε τηλεοπτικό πάνελ υποψηφίων ευρωβουλευτών» ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση του.

Ο,τι κυκλοφορεί στη μιντιακή πιάτσα - και όχι μόνο...

Press@akias
Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας