Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήTV & MediaPress@κιαςPress@akias: Η «Ερατώ»… επιστρέφει, αποχαιρετά τον ΑΝΤ1 η Μαυραγάνη, σαρώνει η Σάττι

Press@akias: Η «Ερατώ»… επιστρέφει, αποχαιρετά τον ΑΝΤ1 η Μαυραγάνη, σαρώνει η Σάττι

Ακόμα μία νέα σειρά θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι τηλεθεατές τη νέα τηλεοπτική σεζόν 2024–25 και μάλιστα με την υπογραφή του μάστερ των επιτυχιών, Μανούσου Μανουσάκη. Πρόκειται για μία μίνι αστυνομική σειρά 6 επεισοδίων με τίτλο «Το Δίχτυ» η οποία θα προβληθεί μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1 με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ήτοι, τηλεοπτικό reunion 28 χρόνια μετά του «Ψιθύρους Καρδιάς» του Mega, τη σειρά που ανέδειξε την αγαπημένη ηθοποιό (στον ρόλο της Ερατώς).

«Κλειδώνει» η Φαίη Μαυραγάνη στον ΣΚΑΪ και διαδίδεται μαθαίνω ότι ανεπίσημα τα χέρια έχουν δοθεί. Δύσκολα το τελευταίο ραντεβού της δημοσιογράφου με τον ΑΝΤ1, που αναμένεται τις επόμενες μέρες, θα αλλάξει τα δεδομένα της αποχώρησή της – και θα λάβει τη θέση του Γιώργου Αυτιά στο Σαββατοκύριακο.

Από το Mega δεν μου το διαψεύδουν: η Φαίη Σκορδά είναι κλεισμένη (είτε για τη μεσημερινή είναι για την πρωινή ζώνη) και η Δανάη Μπάρκα, αν δεν αποχωρήσει τελείως πάει Σαββατοκύριακα αντί του Κώστα Τσουρού.

Σε μια εβδομάδα η Μαρίνα Σάττι θα βρεθεί για πρώτη φορά στη σκηνή της Eurovision 2024 για να πραγματοποιήσει την πρώτη τεχνική πρόβα της Ελλάδας με το τραγούδι «Ζάρι». Τα στοιχήματα, λοιπόν, μέχρι την έναρξη των τεχνικών προβών που αναμένεται το Σάββατο (27/04), έχουν διαμορφωθεί και η Ελλάδα είναι μεταξύ των φαβορί ακόμα και για τη νίκη. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα oddschecker.com, στην πρώτη θέση των στοιχημάτων της Eurovision 2024 παραμένει η Ελβετία με απόδοση 3.00 και ακολουθούν στη δεύτερη θέση η Κροατία με απόδοση 4.33 και στην τρίτη θέση η Ολλανδία με απόδοση 6.50.

Νέα εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση κατά της τηλεοπτικής πειρατείας τις προηγούμενες ημέρες στην Κρήτη. Η επιχείρηση που συντονίστηκε από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Αθήνας, είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό πολλών ατόμων που εμπλέκονταν σε δραστηριότητες παράνομης τηλεοπτικής πειρατείας. Οι αρχές δεν ανέχονται πλέον την παράνομη χρήση πειρατικών συνδρομών και τα διαφυγόντα κρατικά έσοδα πολλών εκατομμυρίων ευρώ.

Το περιεχόμενο της Paramount Global, συμπεριλαμβανομένου του Paramount+, είναι πλέον διαθέσιμο στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω της Cosmote TV, σε ειδικά διαμορφωμένη περιοχή στη streaming υπηρεσία της. Οι συνδρομητές της μπορούν να βρουν εύκολα όλο το δημοφιλές περιεχόμενο των Paramount Pictures, Showtime, CBS και Paramount Television Studios.

Ο,τι κυκλοφορεί στη μιντιακή πιάτσα - και όχι μόνο...

Press@akias
Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας