Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήTV & MediaPress@κιαςPress@akias: Η πρωτιά του Netflix στην Ελλάδα, απεργία ΜΜΕ ενόψει, εκπομπή για...

Press@akias: Η πρωτιά του Netflix στην Ελλάδα, απεργία ΜΜΕ ενόψει, εκπομπή για το EURO 2024 στην ΕΡΤ

Τα σημαντικότερα, μιντιακά νέα της ημέρας από την… καυτή και αποκαλυπτική στήλη του govnews.gr

Με αύξηση μεριδίου 1% έκλεισε το πρώτο τρίμηνο του 2024 για το Netflix στην Ελλάδα με τα στελέχη του να δηλώνουν ενθουσιασμένα από το μερίδιο αγοράς στη χώρα μας που διαμορφώνεται στο 38%, το μεγαλύτερο μερίδιο streaming τηλεόρασης στην Ελλάδα.

Οι μεγάλοι παίκτες Netflix και Amazon Prime Video συνέχισαν να κερδίζουν την ελληνική αγορά streaming έχοντας μεταξύ τους διαφορά 3% . Συγκεκριμένα το Netflix διαμόρφωσε μερίδιο στο 38% και το Amazon Prime Video στο 35%. Από την άλλη, η Mubi ακολουθεί το Apple TV Plus με διαφορά μόνο 2% στο μερίδιο αγοράς στην Ελλάδα με την πρώτη να έχει 4% και το Apple TV Plus να κατέχει μερίδιο 6%.

Ιδιαίτερη απήχηση είχε λίγες εβδομάδες πριν η επέκταση της συνεργασίας του Netflix με την Deutsche Telekom. Η νέα προσθήκη ξεκινά από τις συνδρομητικές τηλεοράσεις στην Κροατία και την Ουγγαρία. Πληροφορίες θέλουν σύντομα και την Ελλάδα μέσω της Cosmote TV με τους συνδρομητές της να έχουν πλέον πρόσβαση σε όλα τα προγράμματα του Netflix.

Τι κι αν ελληνικό κράτος μετέφερε την αργία της Πρωτομαγιάς για την Τρίτη του Πάσχα, 7 Μαΐου; Οι συνδικαλιστικές οργανώσεις θα κάνουν κανονικά απεργία ανήμερα Πρωτομαγιάς, Μεγάλη Τετάρτη 1 Μαΐου. Διότι, ως λένε, μεταφέρθηκε η αργία και όχι… η απεργία. Το θέμα θα συζητηθεί και στην ΕΣΗΕΑ όπου υπάρχουν σχετικά αιτήματα για απεργία και των δημοσιογράφων – πιθανότητα τη Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου.

Το κορυφαίο ποδοσφαιρικό ραντεβού της Ευρώπης πλησιάζει! Το συναρπαστικό EURO 2024, που φιλοξενείται για έναν μήνα σε 10 πόλεις της Γερμανίας, αρχίζει στις 14 Ιουνίου και οι φίλαθλοι θα παρακολουθήσουν στην ΕΡΤ τις μεγάλες μάχες ανάμεσα στις ομάδες που θα βρεθούν στην τελική φάση.

Αύριο, δε, Σάββατο 27 Απριλίου στις 15:30, κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 η σειρά αθλητικών εκπομπών, 12 επεισοδίων, «EURO Magazine Show», με τον Γιώργο Χαϊκάλη. Κάθε Σάββατο και Κυριακή, στο πλαίσιο των εκπομπών, θα μεταδίδονται από την ΕΡΤ1 δύο ημίωρα αφιερώματα με παρουσιάσεις ομάδων, συνεντεύξεις πρωταγωνιστών, περιήγηση στα γήπεδα και στις πόλεις του τουρνουά, ιστορίες ρετρό και πολλά άλλα θέματα.

Σύρος, Τήνος, Κέρκυρα. Τρία νησιά που έχουν δύο μεγάλες κοινότητες, με κυρίαρχα δύο διαφορετικά χριστιανικά δόγματα, το Ορθόδοξο και το Καθολικό. Πώς οι δύο μεγάλες κοινότητες βιώνουν τα Πάθη της Μεγάλης Εβδομάδας με διαφορετικό τρόπο, αλλά και με απέραντο σεβασμό η μία για την άλλη; Την Κυριακή τα μεσάνυχτα στην «Αρένα» του ΑΝΤ1 με τη Μαρία Αναστασοπούλου.

Ερχεται σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου στο κανάλι youtube της «Εφημερίδας των Συντακτών» το ντοκιμαντέρ «ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΕΙΣΑΙ;». Πρόκειται για μια ανεξάρτητη παραγωγή του Πέτρου Πετρούση για τη βία στον ελληνικό αθλητισμό. Μιλούν στην κάμερα: Εβίνα Μάλτση, Βασίλης Γκαγκάτσης, Γιώργος Ορφανός, Περικλής Στέλλας, Λάκης Παπαϊωάννου, Γιώργος Κομίνης, Πανωραία Μάντζαρη, Γιώργος Κωσταπαππάς.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ καταγγέλλει τους τηλεοπτικούς σταθμούς ΑΝΤ1 και Action24 για «την αιφνιδιαστική απόφασή τους για απολύσεις τεχνικών ύστερα από 32 χρόνια έντιμης εργασίας και προσφοράς καθώς και ένα χρόνο πριν την συνταξιοδότησή τους».

Ο,τι κυκλοφορεί στη μιντιακή πιάτσα - και όχι μόνο...

Press@akias
Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας