Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήi-Phone: Το απίστευτο ποσό που πουλήθηκε σφραγισμένη συσκευή του 2007

i-Phone: Το απίστευτο ποσό που πουλήθηκε σφραγισμένη συσκευή του 2007

Το επιχειρηματικό του δαιμόνιο απέδειξε ένας έξυπνος αγοραστής τηλεφώνου Apple, «ποντάροντας» στην συναισθηματική αξία που έχουν για πολλούς συλλέκτες τα παλιά προϊόντα.

Έτσι, όπως έγινε γνωστό, μέσα από μία νέα δημοπρασία που πραγματοποιήθηκε, ένα πρωτότυπο iPhone του 2007 πωλήθηκε σφραγισμένο για σχεδόν 40.000 δολάρια.

Πρόκειται για ένα εργοστασιακά κλειστό τεμάχιο του πρώτου iPhone το οποίο κατέληξε στον νέο του ιδιοκτήτη για $39,339, όπως αναφέρει το LCG Auctions. Mιλάμε για ένα τεράστιο ποσό αν αναλογιστεί κανείς ότι το τηλέφωνο είχε φτάσει τότε στα καταστήματα με τιμή $600.

Όπως αναφέρει το Gizmodo, τα bids εκτινάχθηκαν τις τελευταίες ημέρες και από $10.000 έφτασε σχεδόν τις 40 χιλιάδες λίγο πριν ολοκληρωθεί η δημοπρασία. Το σφραγισμένο κουτί ελέγχθηκε από την LCG Auctions, η οποία σημείωσε ότι είχε το σωστό πλαστικό περιτύλιγμα όπως το 2007 που κυκλοφόρησε.

Αυτό το εργοστασιακό και σφραγισμένο κουτί με το iPhone είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Σχεδόν άψογη κατά μήκος της επιφάνειας και στις άκρες. Επίσης, απείραχτες ήταν και οι ετικέτες στο πίσω μέρος. Όλα αυθεντικά και χωρίς αυτοκόλλητα από άλλα markets ή ετικέτες UPC. Ολοκαίνουργιο και δεν ενεργοποιήθηκε ποτέ.

Το πρωτότυπο iPhone ήταν μία επαναστατική συσκευή από την Apple με οθόνη αφής, τεράστιο αποθηκευτικό χώρο για τα δεδομένα του τότε με 4GB, εφαρμογές και με πολλά ακόμη χαρακτηριστικά που ήταν μπροστά από οτιδήποτε κυκλοφορούσε εκείνη την περίοδο.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας