Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΕλλάδαΑνοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή 26 Νοεμβρίου- Συνέχεια της «Black Friday»

Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή 26 Νοεμβρίου- Συνέχεια της «Black Friday»

Όπως είναι γνωστό, η Black Friday είναι ένας θεσμός που σημειώνει άνθηση στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια, δημιουργώντας ιδιαίτερο ενθουσιασμό και προσμονή στο αγοραστικό κοινό για τις προσφορές που υπόσχεται.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης ενημερώνει εμπόρους και καταναλωτές ότι με βάση τον Ν. 5039/ 3-4-2023 επιτρέπεται η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων την τελευταία Κυριακή του Νοεμβρίου.

Η συγκεκριμένη Κυριακή αποτελεί μια καλή ευκαιρία για τους καταστηματάρχες να αυξήσουν την αγοραστική τους δύναμη, ως συνέχεια της Black Friday, που φέτος είναι στις 24.11.2023.

Όπως είναι γνωστό, η Black Friday είναι ένας θεσμός που σημειώνει άνθηση στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια, δημιουργώντας ιδιαίτερο ενθουσιασμό και προσμονή στο αγοραστικό κοινό για τις προσφορές που υπόσχεται.Εμ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης εφιστά την προσοχή στους καταστηματάρχες ώστε να τηρήσουν την νομοθεσία αναφορικά με τη διαδικασία διενέργειας προσφορών, προκειμένου αφενός να προστατευτούν οι καταναλωτές αφετέρου να αποφευχθούν πρόστιμα χωρίς λόγο.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας