Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΑΣΕΠ: Αιτήσεις από σήμερα για την πρόσληψη 540 εργασιακών συμβούλων στην ΔΥΠΑ

ΑΣΕΠ: Αιτήσεις από σήμερα για την πρόσληψη 540 εργασιακών συμβούλων στην ΔΥΠΑ

Οι συμβάσεις θα είναι 8μηνης διάρκειας, με τη δυνατότητα παράτασης για άλλους 8 μήνες.

Εγκρίθηκε από το ΑΣΕΠ και αναρτήθηκε στους διαδικτυακούς τόπους της Δ.ΥΠ.Α. (www.dypa.gov.gr) και στη συνέχεια του ΑΣΕΠ, η Προκήρυξη ΣΟΧ 3/2023 για την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 540 ατόμων ειδικότητας ΠΕ ή ΤΕ Εργασιακών Συμβούλων πλήρους απασχόλησης, σε παραρτήματα της ΔΥΠΑ σε όλη τη χώρα.

Οι συμβάσεις θα είναι 8μηνης διάρκειας, με τη δυνατότητα παράτασης για άλλους 8 μήνες. Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση.

Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην διαδικασία πρέπει να υποβάλουν αποκλειστικά ηλεκτρονικά με τους κωδικούς πρόσβασης TAXISnet, μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Ελληνικού Δημοσίου www.gov.gr ακολουθώντας τη διαδρομή: gov.gr- Εργασία και ασφάλιση – Απασχόληση στον δημόσιο τομέα – Πρόσληψη νέων εργασιακών συμβούλων ή απευθείας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/apaskholese-sto-demosio-tomea/proslepse-neon-ergasiakon-sumboulon αίτηση συμμετοχής.

Οι αιτήσεις ξεκινούν από σήμερα Δευτέρα 11/12/2023 και ώρα 00:01 π.μ. και θα διαρκέσουν έως και την Τετάρτη 20/12/2023 και ώρα 23:59 μ.μ.

Όλη η προκήρυξη ΕΔΩ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας