Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήGovernment«Έλαμψαν» δια της… απουσίας τους οι βουλευτές στη συζήτηση για τις παρακολουθήσεις

«Έλαμψαν» δια της… απουσίας τους οι βουλευτές στη συζήτηση για τις παρακολουθήσεις

Είναι γεγονός πως οι πολίτες δεν δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το θέμα των παρακολουθήσεων.

Όπως καταγράφεται σε όλες τις δημοσκοπήσεις, το πρώτο ζήτημα που απασχολεί τον κόσμο είναι η ακρίβεια και δεύτερο έρχεται η ενεργειακή κρίση.

Το θέμα των παρακολουθήσεων καταλαμβάνει την προτελευταία θέση σε όλες ανεξαιρέτως τις δημοσκοπήσεις.

Η αδιαφορία των πολιτών φαίνεται πως επηρέασε και τους «πατέρες του έθνους», καθώς κατά τη διάρκεια της χθεσινής συζήτησης στη Βουλή η εικόνα στα έδρανα ήταν απογοητευτική.

Η Ολομέλεια ήταν μισοάδεια, προκαλώντας πολλά αρνητικά σχόλια μεταξύ των βουλευτών που παραβρέθηκαν.

Μάλιστα, ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως στην αίθουσα της Ολομέλειας βρέθηκαν λιγότεροι από τους μισούς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ από το ΠΑΣΟΚ ήταν μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού.

Όπως ακουγόταν στους διαδρόμους της Βουλής, είναι απορίας άξιο το γεγονός πως δεν βρίσκονταν σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ στην Βουλή.

«Είναι δυνατόν, την ώρα που ο πρόεδρος Τσίπρας έχει κάνει αντιπολιτευτική του σημαία τις παρακολουθήσεις, να μην βρίσκονται στην Ολομέλεια όλοι οι βουλευτές του;», αναρωτιόντουσαν βουλευτές όλων των κομμάτων στους διαδρόμους της Βουλής.

Μάλιστα, οι «κακές γλώσσες» έλεγαν ότι μάλλον για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ προέχει η επανεκλογή τους και από την Πέμπτη το πρωί βρίσκονταν στις εκλογικές τους περιφέρειες για να περάσουν 3-4 ημέρες δίπλα στους ψηφοφόρους τους.

Και μάλλον δεν έχουν άδικο, καθώς από την επόμενη εβδομάδα τα έδρανα της Βουλής θα είναι άδεια, καθώς οι περισσότεροι βουλευτές θα πάνε στις εκλογικές τους περιφέρειες για τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Αναφορικά με την ουσία της υπόθεσης, δεν γίναμε σοφότεροι. Όσοι παρακολουθήσαμε από κοντά τα όσα ειπώθηκαν από τους αρχηγούς των κομμάτων, δεν μάθαμε κάτι που δεν ξέραμε.

Επίσης, η αντιπολίτευση δεν παρουσίασε αποδείξεις για τα όσα κατηγορεί την κυβέρνηση. Οι αρχηγοί των κομμάτων της αντιπολίτευσης επικαλέστηκαν και πάλι δημοσιεύματα του Τύπου, στα οποία γράφονται διάφορα και πάλι χωρίς καμία απόδειξη!

Επομένως, όλοι περιμένουμε τα αποτελέσματα από την έρευνα της δικαιοσύνης.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας