Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήGovernment«Επιθετική» στρατηγική και υψηλοί τόνοι από τον Τσίπρα στο αποψινό debate

«Επιθετική» στρατηγική και υψηλοί τόνοι από τον Τσίπρα στο αποψινό debate

«Επιθετική» στρατηγική υψηλών τόνων αναμένεται να ακολουθήσει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, στο αποψινό debate των πολιτικών αρχηγών, όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες από την Κουμουνδούρου.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα επιχειρήσει να μετατρέψει -σεβόμενος πάντως τους χρονικούς και λοιπούς όρους διεξαγωγής της τηλεμαχίας- το debate σε απευθείας «αντιπαράθεση» με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς το… πάγιο αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για διεξαγωγή debate αποκλειστικά μεταξύ των δύο τελευταίων πρωθυπουργών της Ελλάδας και χωρίς τη συμμετοχή των αρχηγών των έτερων κοινοβουλευτικών κομμάτων παραπέμφθηκε για τις… επόμενες εκλογές.

Πρόβλεψη δική μας είναι ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα «χτυπήσει» κυρίως στα ζητήματα οικονομίας/ανάπτυξης/απασχόλησης, κράτους/θεσμών/διαφάνειας και νέας γενιάς, αφήνοντας λίγο πίσω τις άλλες τρεις θεματικές και φυσικά… φορτσάροντας στην καταληκτική, «ελεύθερη» τοποθέτησή του, η οποία αναμένεται να μετατραπεί σε απευθείας «επίθεση» προς τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ευχάριστα νέα πάντως για τους τηλεθεατές, καθώς έτσι μπαίνει «αλατοπίπερο» σε ένα debate το οποίο πολλοί φοβούνται ότι θα εξελιχθεί σε προβλέψιμη «άνοστη σούπα»!

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας