Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
ΑρχικήGovernmentΠΑΣΟΚ: Συγκρατημένη αισιοδοξία στην Χαριλάου Τρικούπη

ΠΑΣΟΚ: Συγκρατημένη αισιοδοξία στην Χαριλάου Τρικούπη

Χαρμολύπη επικρατεί στο ΠΑΣΟΚ, μετά τα αποτελέσματα των εκλογών της 25ης Ιουνίου. Από τη μια πλευρά υπάρχει ικανοποίηση για το διψήφιο ποσοστό και από την άλλη επικρατεί προβληματισμός, καθώς παρά τις νέες απώλειες του ΣΥΡΙΖΑ, το Κίνημα Αλλαγής δεν αποκόμισε σημαντικά οφέλη.

Το γεγονός πως δεν επιτεύχθηκε ο στόχος που είχε τεθεί, φάνηκε από τις υποτονικές δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη.

Μπορεί το κόμμα να «ξεκόλλησε» από τα μονοψήφια νούμερα του παρελθόντος, αλλά δεν απέκτησε τη δυναμική που θα ήθελε ο πρόεδρος και οι στενοί του συνεργάτες, με ένα ισχυρό διψήφιο ποσοστό.

Αυτό παραδέχθηκε με δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ και ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Όπως σημείωσε, θα πρέπει να γίνουν ακόμη πιο ουσιαστικά βήματα από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, ώστε να «επαναπατριστούν» οι ψηφοφόροι της κεντροαριστεράς.

Το GOV NEWS βρέθηκε στην Χαριλάου Τρικούπη και κατέγραψε το κλίμα που επικρατούσε.

Υπήρχε κόσμος που εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον τονίζοντας ότι στις εκλογές της 25ης Ιουνίου έγινε η αρχή για την επανάκαμψη του κόμματος.

Πάντως, πολλά στελέχη δεν έκρυβαν τον προβληματισμό τους, υπογραμμίζοντας ότι πρέπει να γίνει ένας καλύτερος σχεδιασμός για την προσέλκυση των ψηφοφόρων του κέντρου και ιδιαίτερα των μετριοπαθών, που στήριξαν μαζικά τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στο ΠΑΣΟΚ σημειώνουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα «συρρικνωθεί» ακόμη περισσότερο και επιβάλλεται να έχει οφέλη το Κίνημα Αλλαγής.

Να σημειωθεί ότι, στις 11:30 περίπου το βράδυ, μια ομάδα κουκουλοφόρων επιτέθηκε με βόμβες μολότοφ και πέτρες στην Χαριλάου Τρικούπη. Η επέμβαση των ΜΑΤ ήταν άμεση και ευτυχώς, δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας

Σωτήρης Μπότσαρης
Σωτήρης Μπότσαρης
Ο Σωτήρης Μπότσαρης είναι πολιτικός συντάκτης, επί σειρά ετών αρχισυντάκτης σε εφημερίδες, περιοδικά, ραδιόφωνο και τηλεόραση. Κεντρικός παρουσιαστής σε ενημερωτικές τηλεοπτικές εκπομπές και δελτία ειδήσεων.