Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
Αρχικήhomepage sliderΑποκάλυψη: Τα σενάρια για την Προεδρία της Δημοκρατίας

Αποκάλυψη: Τα σενάρια για την Προεδρία της Δημοκρατίας

Όταν από υπάλληλος της Κομισιόν, όντας μακριά από την (ελληνική και ευρωπαϊκή) κοινωνία και την πραγματική πολιτική, φτάνεις να καταλαμβάνεις το πόστο του Επιτρόπου, προφανώς έχεις κι άλλες βλέψεις. Μεγαλύτερες.

Το αναφέρω καθότι κυοφορείται, όχι τώρα αλλά εδώ και μήνες, πως ο Μαργαρίτης Σχοινάς επιθυμεί… την Προεδρία της Δημοκρατίας. Ο ίδιος.

Και εγώ ήθελα διαχρονικά τη Μισέλ Φάιφερ, Μαργαρίτη μου, αλλά δεν ευοδώθηκε αυτός ο μοναδικός, και συνάμα μονόπλευρος, έρωτας…

Όπως γράφει στην αποκαλυπτική του στήλη ο Κομισάριος, είναι πιθανή η ανανέωση της θητείας της Κατερίνας Σακελλαροπούλου εν έτει 2025; Απάντηση, από το Μαξίμου, δεν υπάρχει. Ούτε από την ίδια. Η ΠτΔ είναι πάντως 68 ετών, μικρή ηλικιακά για το εν λόγω πόστο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει άψογες σχέσεις μαζί της, είναι από τις (λιγοστές, η αλήθεια είναι) κυρίες της ευρωπαϊκής, πολιτικής σκηνής και η στήλη, το μόνο που έμαθε, είναι το εξής: η Σακελλαροπούλου δεν θα συνεχίσει στο πόστο μόνο αν το επιθυμεί η ίδια να μη συνεχίσει. Κρατήστε το.

Και είναι και κάτι άλλο: αποτελεί casus Belli για την εκκλησία η Σακελλαροπούλου, πλέον, φάνηκε κι από το.. μπαϊράκι με την 25η Μαρτίου. Κυρίως μετά μετά την απόφαση της ΠτΔ να παραβρεθεί σε γνωστό wine bar στο κέντρο της Αθήνας το βράδυ της υπερψήφισης του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων.

Εσείς τι λέτε, θέλει ή δεν θέλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης να τσιγκλήσει ακόμη περισσότερο τους παπάδες;

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας