Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕπιλογή συντακτών 4«Άνοιξε» η παλιά ΕΟ Αθηνών-Κορίνθου

«Άνοιξε» η παλιά ΕΟ Αθηνών-Κορίνθου

Επιτράπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην παλιά ΕΟ Αθηνών-Κορίνθου. Οδηγίες της Τροχαίας για τους οδηγούς που κινούνται από την Δυτική Ελλάδα προς Κόρινθο και Αθήνα.

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από την Τροχαία, και στα δύο ρεύματα της παλιάς Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου. Παραμένει, λόγω της φωτιάς, κλειστή η νέα ΕΟ στο τμήμα από τα διόδια της Ελευσίνας μέχρι τα διόδια Κορίνθου.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ. επισημαίνει στους οδηγούς -που έχουν κατεύθυνση από την Δυτική Ελλάδα, προς Κόρινθο και Αθήνα- σε ποια σημεία δεν πρέπει να κινούνται, λόγω της φωτιάς που μαίνεται στην ευρύτερη περιοχή του Λουτρακίου.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση, αναφέρεται: «Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων που κινούνται στην “Ιόνια Οδό” και στην εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων, στο ρεύμα προς Πάτρα, καθώς και στην νέα, αλλά και την παλαιά εθνική οδό, Πατρών – Κορίνθου, στο ρεύμα προς Κόρινθο, με προορισμούς προς την Κόρινθο και την Αθήνα μετά τον κόμβο Επιδαύρου να μην μετακινούνται προς τα προαναφερόμενα σημεία, λόγω της πυρκαγιάς».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας