Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΟικονομίαΕπιχειρήσειςΣτα κορυφαία resorts παγκοσμίως αναδείχθηκε το W Costa Navarino

Στα κορυφαία resorts παγκοσμίως αναδείχθηκε το W Costa Navarino

Η διάκριση έρχεται λίγο μετά από τα πρώτα γενέθλια του W Costa Navarino, που ξεκίνησε να λειτουργεί μόλις πέρυσι το καλοκαίρι.

Ανάμεσα στα κορυφαία resorts ανά τον κόσμο βρίσκεται το W Costa Navarino, σύμφωνα με την κατάταξη των «Top 50 Best Resorts in the World», στα διεθνή βραβεία Condé Nast Traveler Readers’ Choice Awards 2023.

Η διάκριση -παράλληλα με την αναγνώριση ως το #1 resort στην Ελλάδα- έρχεται λίγο μετά από τα πρώτα γενέθλια του W Costa Navarino, που ξεκίνησε να λειτουργεί πέρυσι το καλοκαίρι.

 

Αυτή η επιβράβευση έρχεται να συμπληρώσει μια δυναμική σεζόν, με ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων κι εμπειριών, αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε σεμινάρια ευεξίας, σε retreats, αλλά και να ανακαλύψουν τη μοναδική φύση της Μεσσηνίας.

Για την επόμενη σεζόν, το W Costa Navarino σχεδιάζει ένα πρόγραμμα, με στόχο να προσφέρει αξέχαστες εμπειρίες στους επισκέπτες του, με μουσικά και γαστρονομικά events, σεμινάρια ευεξίας και πολλές ακόμη συναρπαστικές δράσεις, όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας