Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΝ. Δένδιας: Δεκτή» η πρόταση της Ελλάδας για να γίνει στη Λάρισα...

Ν. Δένδιας: Δεκτή» η πρόταση της Ελλάδας για να γίνει στη Λάρισα το στρατηγείο της ευρωπαϊκής επιχείρησης

«Θετικά δεκτή» έγινε η πρόταση της Ελλάδας να προσφέρει το Στρατηγείο της Λάρισας ως Στρατηγείο για την ευρωπαϊκή επιχείρηση «ΑΣΠΙΔΕΣ» στην Ερυθρά Θάλασσα.

«Θετικά δεκτή» έγινε η πρόταση της Ελλάδας να προσφέρει το Στρατηγείο της Λάρισας ως Στρατηγείο για την ευρωπαϊκή επιχείρηση «ΑΣΠΙΔΕΣ» στην Ερυθρά Θάλασσα, ανέφερε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, μετά τη λήξη των εργασιών του άτυπου συμβουλίου υπουργών ‘Άμυνας της Ε.Ε., σήμερα στις Βρυξέλλες.

Συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στην πλατφόρμα “Χ”, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας αναφέρει τα εξής:

«Στο Άτυπο Συμβούλιο Υπουργών ‘Άμυνας της ΕΕ, σήμερα στις Βρυξέλλες, κατά τη συζήτηση για την Ευρωπαϊκή Επιχείρηση «ΑΣΠΙΔΕΣ» στην Ερυθρά Θάλασσα, ενημέρωσα τους ομολόγους μου ότι η Ελλάδα προσφέρει το Στρατηγείο της Λάρισας, ως Στρατηγείο για την Επιχείρηση, καθώς επίσης ότι έχει την ετοιμότητα να αναλάβει τη Διοίκηση της Επιχείρησης. Η προσφορά μας έγινε θετικά δεκτή».

Σημειώνεται ότι ο Έλληνας υπουργός είχε προαναγγείλει ότι θα προτείνει να αναλάβει η Ελλάδα τη διοίκηση της επιχείρησης όπως και το στρατηγείο της Λάρισας ως Στρατηγείο για την επιχείρηση «ΑΣΠΙΔΕΣ».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας