Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΠ. Παππάς: «Το ερωτηματολόγιο του Κασσελάκη περιέχει θέματα που έχει βάλει και...

Π. Παππάς: «Το ερωτηματολόγιο του Κασσελάκη περιέχει θέματα που έχει βάλει και ο Τσίπρας»

Ο βουλευτής Πέτρος Παππάς εξέφρασε την δική του θέση για όσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Θέλω να πιστεύω ότι θα επικρατήσει η λογική, και το ερωτηματολόγιο αυτό που σήκωσε τόση σκόνη δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δημιούργησε τόσο προβληματισμό. Μια διαδικασία παράλληλη με το συνέδριο και άσχετη με τη συνεδρίαση του συνεδρίου στο πλαίσιο του αδιαμεσολάβητου διαλόγου που έχει ξεκινήσει ο πρόεδρος με τη βάση του κόμματος. Συζητάμε στην πραγματικότητα πολλά χρόνια στο ΣΥΡΙΖΑ. Θέματα τα οποία έχει βάλει και ο Αλέξης Τσίπρας», είπε αρχικά.

Ερωτώμενος σχετικά με το όνομα που κόμματος που αναφέρεται στο ερωτηματολόγιο απάντησε: «Το ίδιο το όνομα του κόμματος, “ΣΥΡΙΖΑ” έχει γίνει “ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική συμμαχία. Ο Αλέξης Τσίπρας από το 2019 ξεκίνησε τη διεύρυνση προς το Κέντρο και την Κεντροαριστέρα, ενώ ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας αποχωρώντας από την ηγεσία του κόμματος είπε ότι ο ιστορικός κύκλος του ΣΥΡΙΖΑ έχει κλείσει και ένας νέος ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να δημιουργηθεί προκειμένου να απευθυνθεί στη βάση».

Σχετικά με τις διαδικασίες σε Κεντρική Επιτροπή και Πολιτική Γραμματεία σημείωσε:

«Κεντρική Επιτροπή και Πολιτική Γραμματεία κάνουν τη δουλειά τους οδηγούν το κόμμα προς το συνέδριο, αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να διαγνώσουμε πως υπάρχουν έκτακτες συνθήκες, υπάρχει μια δημοσκοπική καθίζηση, υπάρχει το κομβικό σημείο των ευρωεκλογών , κι αυτό που πρέπει να γίνει είναι το κόμμα και η Κεντροαριστερά στο σύνολο της να αναταχθεί. Είναι μια διαδικασία για την οποία ο Στέφανος Κασσελάκης πήρε εντολή από τη βάση του κόμματος να τα αλλάξει όλα»

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας