Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΠηγές ΣΥΡΙΖΑ: «Η συχνότητα με την οποία το ΠΑΣΟΚ σπεύδει να πιάσει...

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: «Η συχνότητα με την οποία το ΠΑΣΟΚ σπεύδει να πιάσει το αφηγηματικό “νήμα” από εκεί που το αφήνει η ΝΔ, το εκθέτει»

Πηγές του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρουν πως θα ήταν χρησιμότερο από το ΠΑΣΟΚ «να αντιληφθούν την αξία της αυτοκριτικής»

Την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ με την οποία κατηγορούν την Κουμουνδούρου πως «δεν κατέθεσε υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των περιτριμμάτων της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στις ευρωεκλογές» σχολιάζουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, εκτός των άλλων, αναφέρουν πως θα ήταν χρησιμότερο από το ΠΑΣΟΚ «να αντιληφθούν την αξία της αυτοκριτικής» ενώ τονίζουν πως εκθέτονται λόγω της συχνότητας με την οποία σπεύδουν να πιάσουν το αφηγηματικό «νήμα» από εκεί που το αφήνει η ΝΔ.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν πηγές από τον ΣΥΡΙΖΑ:

Θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο εάν το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ μπορούσε να αντιληφθεί την αξία της αυτοκριτικής, πριν επιδιώξει να ασκήσει κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, με αφορμή την υπόθεση των «Σπαρτιατών».

Σε αυτή την περίπτωση θα μπορούσε να ακούσει ο ελληνικός λαός τους λόγους για τους οποίους, μαζί με την ΝΔ, κατέληξαν σε διατάξεις που διακρίθηκαν για τον ερασιτεχνισμό, την προχειρότητα και τελικά την ανεπάρκειά τους να προστατέψουν τη Δημοκρατία μας από τα μέλη και τους φίλους της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.

Και μια παρατήρηση: Η συχνότητα με την οποία το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ σπεύδει να πιάσει το αφηγηματικό «νήμα» από εκεί που το αφήνει η ΝΔ, το εκθέτει.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας