Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΣκέρτσος: «Όλα έχουν ένα όριο κ. Τσίπρα. Αρκετά με την τυμβωρυχία σας»

Σκέρτσος: «Όλα έχουν ένα όριο κ. Τσίπρα. Αρκετά με την τυμβωρυχία σας»

Για «πολιτική τυμβωρυχία» και χωρίς όρια «προεκλογική απελπισία της αντιπολίτευσης» έκανε λόγο απόψε (16/5) ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Άκης Σκέρτσος. Τοποθετούμενος επί της δήλωσης που έκανε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου, σχολιάζοντας λεγόμενα του πρωθυπουργού στη συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1.

Ο κύριος Σκέρτσοςμίλησε για «”κοπτοραπτική” της πολιτικής απόγνωσης και της αναίσχυντης προπαγάνδας», τονίζοντας: «Όλα έχουν ένα όριο κ. Τσίπρα. Αρκετά με την τυμβωρυχία σας».

Αναλυτικά, στη δήλωση, αναφέρεται: «Θα περιμέναμε από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα, μπροστά στο ανθρώπινο δράμα των θυμάτων των Τεμπών και των οικογενειών τους, να δείξει έστω λίγο σεβασμό χωρίς να τους εργαλειοποιεί. Όμως η πολιτική τυμβωρυχία και η προεκλογική απελπισία της αντιπολίτευσης δεν έχει όρια και έρχεται να επιβεβαιώσει ελάχιστη ώρα μετά ακριβώς αυτό που είπε ο πρωθυπουργός στη συνέντευξή του στον ΑΝΤ1.

Όποιος παρακολούθησε τη συνέντευξη, είδε ότι ο πρωθυπουργός απάντησε ταυτόχρονα σε δύο ερωτήματα για την απεργία των σιδηροδρομικών και για τη μήνυση των οικογενειών των θυμάτων και είπε το αυτονόητο: Ότι η συγκεκριμένη απεργία λίγες μέρες πριν τις εκλογές, αποτελεί εργαλειοποίηση της τραγωδίας που προσβάλλει πρωτίστως τους συγγενείς των θυμάτων.

Ως “αδικαιολόγητη” δηλαδή κρίθηκε από τον πρωθυπουργό η απεργία των σιδηροδρομικών και όχι η μήνυση των συγγενών -όπως υποστηριζει ο ΣΥΡΙΖΑ- στους οποίους, σε αμέσως επόμενο σημείο, είπε ότι συμπαραστέκεται απόλυτα για την ταχεία και πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης από τη δικαιοσύνη.

Όμως η “κοπτοραπτική” της πολιτικής απόγνωσης και της αναίσχυντης προπαγάνδας της Κουμουνδούρου δεν ορρωδεί προ ουδενός.

Όλα έχουν ένα όριο κ. Τσίπρα. Αρκετά με την τυμβωρυχία σας».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας