Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΣΥΡΙΖΑ ΠΣ-Έφη Αχτσιόγλου: Με live μετάδοση στα social media ανακοίνωσε την υποψηφιότητά...

ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ-Έφη Αχτσιόγλου: Με live μετάδοση στα social media ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της

Η Έφη Αχτσιόγλου ανακοίνωσε από το Ωδείο Αθηνών την υποψηφιότητά της για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ μετά την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα.

Η Έφη Αχτσιόγλου ανακοίνωσε από το Ωδείο Αθηνών την υποψηφιότητά της για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ μετά την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα, «απαντώντας» με προσεκτικά επιλεγμένη φρασεολογία στην παραίνεση του απερχόμενου προέδρου, περί ανάγκης άμεσης αποτίμησης -με ψυχραιμία- του εκλογικού αποτελέσματος.

Το φαβορί της κούρσας διαδοχής της ηγεσίας του ΣΥΡΙΑ-ΠΣ, επίσης, δεν δίστασε να δικαιολογήσει εκ προοιμίου την απόφασή της να προβεί σε δημόσια ανακοίνωση της υποψηφιότητάς και όχι απευθείας στα Όργανα του Κόμματος.

«Βρισκόμαστε μπροστά σε στιγμές κρίσιμων αποφάσεων. Το αποτέλεσμα των εκλογών έφερε τις κρίσιμες αποφάσεις. Οφείλουμε να αποτιμήσουμε με ψυχραιμία τις αιτίες του αποτελέσματος, να εργαστούμε αποτελεσματικά» είπε η κ. Αχτσιόγλου ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά της.

«Η υποψηφιότητά μου, ωστόσο, εκ των πραγμάτων, δεν αφορά μόνο τον ΣΥΡΙΖΑ. Αφορά την Ελλάδα, την κοινωνία, την αριστερά και τα κινήματα της νέας εποχής, κάθε δημοκράτη πολίτη. Αφορά το όραμά μας για μια κοινωνία ισότητας, ανθρωπιάς και ελπίδας», ανέφερε μεταξύ άλλων η κ. Έφη Αχτσιόγλου και συνέχισε:

«Αφορά το δικαίωμα στη μόρφωση, το δικαίωμα στην εργασία, τους νέους ανθρώπους, τις γυναίκες και το αυτονόητο δικαίωμά τους να ορίζουν οι ίδιες τη ζωή τους».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας