Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΠαραπολιτικάΚαραμανλής και εξεταστική

Καραμανλής και εξεταστική

Έπεισε; Σίγουρα όχι, με τα όσα είπε στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για το δυστύχημα στα Τέμπη ο πρώην υπουργός Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής.

Όπως γράφει στην αποκαλυπτική του στήλη ο Κομισάριος, την κατάθεσή του υποστήριξε πως τα αίτια οφείλονται σε ανθρώπινο λάθος και ότι καμία τεχνολογία δεν μπορούσε να αποτρέψει την τραγωδία. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλης Κόκκαλης, κατηγόρησε τον πρώην υπουργό πως ψεύδεται, ενώ η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μιλένα Αποστολάκη υποστήριξε πως κρύβεται, με τον ίδιο ν’ αντιδρά έντονα.

«Δεν πρόκειται να αφήσω να αιωρούνται αναπάντητες απόψεις που είναι πλήρως ανυπόστατες. Όσο με αφορά δεν θα τροφοδοτήσει μία στείρα μικροκομματική αντιπαράθεση πάνω από ένα τέτοιο θέμα. Δεν κρύφτηκα ποτέ. Δεν έπαιξα θέατρο ούτε σκοπεύω να το κάνω τώρα» ανέφερε. Αλλά μια αποστροφή του λόγου του έγινε viral. Και δικαιολογημένα:

«Δεν έλεγε το εξώδικό ότι ο σιδηρόδρομος δεν είναι ασφαλής. Το εξώδικο “προχωρήστε γιατί έχουμε ζητήματα ασφάλειας και ολοκληρώστε την 717”» τόνισε με δηκτικό τρόπο ο Καραμανλής, προκαλώντας τη νοημοσύνη των μελών της Επιτροπής και φυσικά τη δική μας…

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας