Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΠαραπολιτικάΠρος Ζάππειο το συνέδριο της ΝΔ

Προς Ζάππειο το συνέδριο της ΝΔ

Η επιστροφή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην κυβερνητική καθηµερινότητα σηματοδοτεί την έναρξη των διεργασιών για τη σύσταση της Οργανωτικής Επιτροπής του (σε πανηγυρικό τόνο) συνεδρίου της Νέας ∆ηµοκρατίας την άνοιξη. Όπως γράφει στην αποκαλυπτική του στήλη ο Κομισάριος, θα είναι ένα συνέδριο που θα επικεντρωθεί στη συµπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυση της κυβερνώσας παράταξης.

Για την ώρα, το επικρατέστερο σενάριο σχετικά µε την επιλογή του χρόνου για τη διεξαγωγή του συνεδρίου είναι το… ΠΣΚ 5-7 Απριλίου, ενώ ο χώρος που θα φιλοξενήσει τις εργασίες δεν θα είναι το Metropolitan Expo, αλλά το Ζάππειο.

Το συγκεκριµένο φόντο ταυτίστηκε µε το µεγαλύτερο επίτευγµα της µεταπολιτευτικής Ελλάδας, την ένταξή της στην ευρωπαϊκή οικογένεια, µε την υπογραφή του ιδρυτή του κυβερνώντος κόµµατος, Κωνσταντίνου Καραµανλή. Προκειµένου να αποτυπωθεί όσο το δυνατόν πιο παραστατικά η «γαλάζια» ιστορία ανά δεκαετία και ανά αρχηγό, έχουν προγραµµατιστεί εκείνο το τριήµερο (αλλά και στα προσυνέδρια) µια σειρά από εκθέσεις και παρουσιάσεις µε φωτογραφικό υλικό, βίντεο και άλλα happenings.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας