Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΠαραπολιτικάΟ Ανδρέας Παπανδρέου τζούνιορ στα πρώτα του βήματα στην πολιτική

Ο Ανδρέας Παπανδρέου τζούνιορ στα πρώτα του βήματα στην πολιτική

 

Ο Ανδρέας Παπανδρέου… τζούνιορ αναλαμβάνει την προεδρία του Εθνικού Κήπου σύμφωνα με απόφαση του δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα.

Όπως γράφει στην αποκαλυπτική του στήλη ο Κομισάριος, ο γιος του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, κάνει το πρώτο του βήμα στην πολιτική ενώ μέχρι πριν λίγο διάστημα ζούσε και εργαζόταν στην Κρήτη μακριά από την πολιτική. Σπούδασε για λίγο στο Αμερικανικό Κολέγιο, μετά στη Βοστώνη για οικονομικές επιστήμες, κατόπιν στη Σουηδία προκειμένου να σπουδάσει κοινωνιολογία και, τέλος, στο Λονδίνο, για να ολοκληρώσει τις σπουδές του στις Διεθνείς Σχέσεις στο Πανεπιστήμιο του Κεντ.

Επιστρέφοντας στην Κρήτη βρέθηκε στα Χανιά όπου έκανε μεταπτυχιακό στο πρότυπο Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο (ΜΑΙΧ). Εκεί, στην Κρήτη, βρήκε τελικά την Ιθάκη του. Κατά την παραμονή του στη Μεγαλόνησο, άρχισε να ασχολείται με τον βελονισμό και τις εναλλακτικές θεραπείες και πλέον διδάσκει μελισσοβελονισμό.

Από το 2014 ήταν ζευγάρι με την βολλεϊμπολίστρια Πωλίνα Πατραμάνη ενώ το 2019 απέκτησαν ένα κοριτσάκι ενώ λίγο αργότερα αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία του δήμου Αθηναίων έχει την επωνυμία «Εθνικός Κήπος – Μητροπολιτικό Πράσινο Α.Ε.» και σκοπός της «είναι η διαχείριση του Εθνικού Κήπου και του Λόφου Φιλοπάππου.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας