Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΠαραπολιτικάΌ, τι δώσαμε δώσαμε για τους κεντροαριστερούς ενόψει ευρωεκλογών

Ό, τι δώσαμε δώσαμε για τους κεντροαριστερούς ενόψει ευρωεκλογών

Στο Μαξίμου κατανόησαν πως… ό,τι δώσαμε, δώσαμε αναφορικά με τους κεντροαριστερούς υποψήφιους ενόψει ευρωεκλογών και πλέον κλ(ε)ίνει προς τα δεξιά.

Όπως γράφει στην αποκαλυπτική του στήλη ο Κομισάριος, καλός ο Δημήτρης Τσιόδρας του Ποταμιού, καλή η Εύη Χριστοφιλοπούλου και ο Πύρρος Δήμας του ΠΑΣΟΚ αλλά είναι πιο χρήσιμη η Βούλα Πατουλίδου, που απευθύνεται σε άλλου τύπου ακροατήρια στη βόρεια Ελλάδα. Το αυτό και για την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και την Ελίζα Βόζεμπεργκ, αμφότερες με σαμαρικές καταβολές. Θα ακολουθήσουν κι άλλες. Τα γράψαμε από χθες τα ονόματα.

Ειρήσθω εν παρόδω η Βόζεμπεργκ μίλησε στο govnews.gr και έσταξε… μέλι για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ποιοι «γαλάζιοι» πάνε για Βρυξέλλες

Δύο δημοσκοπήσεις κυκλοφόρησαν τελευταία: η μία από το μέγαρο Μαξίμου και η άλλη από γνωστή εταιρεία που πασχίζει να την πουλήσει στα κανάλια. Σε ό,τι αφορά στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ, ο Γιώργος Αυτιάς προηγείται με τουλάχιστον 10 μονάδες διαφορά από τον δεύτερο, που φαίνεται να είναι η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου (προ… μέιλς όμως) και ακολουθούν, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Ελίζα Βόζεμπεργκ, Πύρρος Δήμας και Δημήτρης Τσιόδρας,

Συνάμα, ακούγεται ότι ο Μίλτος Μητσιάς – γιος του αοιδού Μανώλη Μητσιά – για οικογενειακούς λόγους απέσυρε την υποψηφιότητά του.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας