Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΠαραπολιτικάΤι κρύβεται πίσω από τους αριθμούς των γκάλοπ;

Τι κρύβεται πίσω από τους αριθμούς των γκάλοπ;

Οι αριθμοί των γκάλοπ είναι για τους αδαείς. Τα συμπεράσματα πίσω από τους αριθμούς είναι τα σημαντικά. Αναλύοντας λοιπόν τα ευρήματα της έρευνας της Alco…:

Όπως γράφει στην αποκαλυπτική του στήλη ο Κομισάριος, η ΝΔ έχει μόλις 27% σε πρόθεση ψήφου αλλά σε έρευνα που το 63% δηλώνει ότι σκοπεύει να ρίξει ψήφο διαμαρτυρίας.

Το ΠΑΣΟΚ με 11,5% σε δημοσκόπηση, άντε 13% σε αστάθμιστα, όχι μόνο δεν σηκώνει κεφάλι αλλά από το καλοκαίρι θα ψάχνει νέο αρχηγό…

Το 77% πιστεύει ότι γίνεται προσπάθεια συγκάλυψης για την τραγωδία των Τεμπών, καθώς υπάρχουν σαφείς πολιτικές ευθύνες. Στο Μαξίμου επιβεβαίωσαν αυτό που ήδη γνώριζαν, για την τάση του κόσμου.

Το 42% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ εκτιμά ότι το κόμμα βγήκε χαμένο μετά το συνέδριο.

Ο Νίκος Δένδιας (νυν υπουργός Άμυνας) παραμένει ο δημοφιλέστερος υπουργός, καταγράφοντας 30% σε θετικές γνώμες αλλά αρκετοί έχουν χάσει σε δυναμικότητα, όπως ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και η υπουργός Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως με 3%.

Επιμέρους στους ψηφοφόρους της ΝΔ ο Δένδιας έχει 49% έναντι 36% του Κυριάκου Πιερρακάκη και 21% του Χρυσοχοΐδη.

Απορίας άξιον: γιατί δεν προσφέρθηκε ως ανάλογη ερώτηση κρίσεως η τρομερά δραστήρια στο υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Σοφία Ζαχαράκη;

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας