Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΠαραπολιτικάΟ εορτασμός της 25ης Μαρτίου και το εμπάργκο σε υπουργούς και βουλευτές

Ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου και το εμπάργκο σε υπουργούς και βουλευτές

Για το μπαϊράκι της εκκλησίας και τον πραγματικό λόγο που τα βάζει με την κυβέρνηση, τα είπαμε (και τα συμφωνήσαμε) από χθες. Το μεγάλο… αγκάθι είναι πλέον η δοξολογία της 25ης Μαρτίου και πού θα υπάρξει πρόβλημα με την παρουσία υπουργών αλλά και βουλευτών (όλων των κομμάτων, όχι μόνο της ΝΔ).

Όπως γράφει στην αποκαλυπτική του στήλη ο Κομισάριος, η σχέση της κυβέρνησης με την εκκλησία φαίνεται ότι έχει κλονιστεί και πιθανώς να έχει και κάποιος εκλογικό κόστος – αν και οι ενδείξεις μέχρι στιγμής φανερώνουν ότι αυτό θα είναι ελεγχόμενο.

Στις 24 Μαρτίου λοιπόν θα εορταστεί η Κυριακή της Ορθοδοξίας, με το γνωστό εμπάργκο στην πολιτική και πολιτειακή  ηγεσία, ενώ ένα ερώτημα είναι τι θα συμβεί την αμέσως επόμενη ημέρα και αν ο πρωθυπουργός και οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης παραστούν στη δοξολογία του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης… σίγουρα όχι!

Κι αυτό διότι θα λείπει σε προγραμματισμένο ταξίδι στον Καναδά, όπου και θα εορτάσει την εθνική επέτειο με την εκεί ομογένεια… Σιγά μην κάτσει να σκάσει.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας