Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΠαραπολιτικάΚι όμως έρχεται… «κόφτης» στους χρόνους ομιλίας στη Βουλή

Κι όμως έρχεται… «κόφτης» στους χρόνους ομιλίας στη Βουλή

 

Η τριήμερη διαδικασία στην Ολομέλεια της Βουλής κατά την πρόταση δυσπιστίας του ΠΑΣΟΚ προκάλεσε νέους προβληματισμούς και κουβέντες αναφορικά με τους χρόνους των ομιλητών στην Βουλή. Άλλωστε μίλησε σχεδόν όλη… η Βουλή.

Όπως γράφει στην αποκαλυπτική του στήλη ο Κομισάριος, ακούγεται ότι ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας φέρεται αποφασισμένος να μην επιτρέψει να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση, η οποία καταγγέλλεται και από τους ίδιους τους βουλευτές εδώ και χρόνια. Το… ξεχείλωμα των διαδικασιών λόγω των υπερβάσεων του χρόνου ομιλίας από τους περισσότερους, οι διαρκείς κύκλοι τοποθετήσεων των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων εις βάρος των απλών βουλευτών που περιμένουν στωικά στη σειρά για το πότε θα μιλήσουν, οι παρεμβάσεις των υπουργών και προέδρων των ΚΟ όποτε το επιθυμούν δημιουργεί μια άνευ προηγουμένου κατάσταση. 

Και, κακά τα ψέματα, το εν λόγω θέαμα είναι πλέον… αποκρουστικό και για όσους πολίτες θέλουν να παρακολουθήσουν. Σύμφωνα με πληροφορίες θα μπει… κόφτης: θα κλείνουν τα μικρόφωνα και δεν γράφονται στα πρακτικά μετά από μερικά (καθορισμένα) λεπτά ομιλίας.

Όχι, για πείτε το στη Ζωή Κωνσταντοπούλου αυτό…

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας