Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΠαραπολιτικάΤι γίνεται με τον Μπελέρη

Τι γίνεται με τον Μπελέρη

Την ίδια ώρα, η Πειραιώς βρίσκεται στην τελική φάση κατάρτισης του ευρωψηφοδελτίου, με το μεγάλο ερώτημα να είναι η συμμετοχή ή όχι του Φρέντι Μπελέρη

Ο πρωθυπουργός δεν θα πάρει πάνω του μόνο στα λόγια τον προεκλογικό αγώνα, αλλά και με πράξεις, ξεκινώντας περιοδείες σε όλη την Ελλάδα. Ήδη βρέθηκε σε Ρόδο και Τήλο κι ακολουθεί η βόρεια Ελλάδα.

Όπως γράφει στην αποκαλυπτική του στήλη ο Κομισάριος,  ο λόγος δεν είναι άλλος από την πίεση που δέχεται η ΝΔ από τα δεξιά της, καθώς οι τελευταίες μετρήσεις δείχνουν πως υπάρχει μια απευθείας ροή της τάξεως του 2% από τη Νέα Δημοκρατία προς τον Κυριάκο Βελόπουλο, στον οποίο, ειρήσθω εν παρόδω, ο Κυριάκος Μητσοτάκης άσκησε δριμεία κριτική σε πολλά σημεία της ομιλίας του στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

Την ίδια ώρα, η Πειραιώς βρίσκεται στην τελική φάση κατάρτισης του ευρωψηφοδελτίου, με το μεγάλο ερώτημα να είναι η συμμετοχή ή όχι του Φρέντι Μπελέρη. Οι τελευταίες πληροφορίες λένε πως ο φυλακισμένος δήμαρχος Χειμάρρας έχει αυξημένες πιθανότητες να είναι υποψήφιος, με την τελική απόφαση να ληφθεί άμεσα, ίσως και σήμερα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας