Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΠαραπολιτικάΒγήκε οφσάιντ ο Ανδρουλάκης

Βγήκε οφσάιντ ο Ανδρουλάκης

Ο Μπουρχάν Μπαράν, διαγραφείς από το ΠΑΣΟΚ και πλέον ανεξάρτητος βουλευτής, παρέστη τις προάλλες στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής προκειμένου να ζητήσει κι ο ίδιος την άρση ασυλίας του

Ο Μπουρχάν Μπαράν, διαγραφείς από το ΠΑΣΟΚ και πλέον ανεξάρτητος βουλευτής, παρέστη τις προάλλες στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής προκειμένου να ζητήσει κι ο ίδιος την άρση ασυλίας του, με τη δήλωση πως «μοναδικός μου γνώμονας είναι να αποδείξω καθ’ ολοκληρίαν την αθωότητά μου ενώπιον της ελληνικής Δικαιοσύνης». Όπως ανέφερε και ο Κομισάριος, ο μουσουλμάνος βουλευτής τέθηκε εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας έπειτα από απόφαση του Νίκου Ανδρουλάκη, όταν κοινοποιήθηκε στη Βουλή δικογραφία για υπόθεση του 2016 που αφορά παράνομες συνταγογραφήσεις φαρμάκων. Κακουργηματική κατηγορία.

Το ερώτημα είναι ένα: αφού η υπόθεση… σέρνεται από το 2014, οπότε και ασκήθηκε για πρώτη φορά ποινική δίωξη εις βάρος του Μπαράν, γιατί το 2019 και το 2023 κατέβηκε για βουλευτής. Είναι δεδομένο πως στο ΠΑΣΟΚ το γνώριζαν. Βγήκε οφσάιντ ο Ανδρουλάκης, που έσπευσε να τον διαγράψει την παραμονή της συζήτησης της υπόθεσής του στην Επιτροπή Δεοντολογίας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας