Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΠαραπολιτικάΏρα για άρσης ασυλιών και εξοβελισμό Σπαρτιατών

Ώρα για άρσης ασυλιών και εξοβελισμό Σπαρτιατών

Αύριο, Τετάρτη, η Ολομέλεια της Βουλής αποφασίζει για την άρση ασυλίας του Κυριάκου Βελόπουλου

Αύριο, Τετάρτη, η Ολομέλεια της Βουλής αποφασίζει για την άρση ασυλίας του Κυριάκου Βελόπουλου. Εις βάρος του έχει κατατεθεί μήνυση από τον Ευστάθιο Φλώρο, που είναι πρώην στέλεχος (υποστηρίζει μάλιστα ότι ήταν συνιδρυτής) της Ελληνικής Λύσης και πατέρας του ανεξάρτητου πλέον και πρώην Σπαρτιάτη βουλευτή, Κωνσταντίνου Φλώρου.

Θεωρεί πως ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης εξαπολύει συκοφαντικές επιθέσεις εις βάρος του μέσω ενός εικονικού λογαριασμού στο «X». Ο Βελόπουλος θεωρεί «αστεία» την υπόθεση και ζητά και ο ίδιος την άρση της ασυλίας του, θεωρώντας πως οι κατηγορίες θα καταπέσουν στο δικαστήριο.

Όπως ανέφερε και ο Κομισάριος, αντίστροφα μετρά ο χρόνος βέβαια και για τον Μπουρχάν Μπαράν, ο οποίος σύμφωνα με τη δικογραφία φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση παράνομων συνταγογραφήσεων. Ο πρώην –μετά τη διαγραφή του λόγω της υπόθεσης – βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, κατηγορείται μεταξύ άλλων πως το 2014 «συνταγογραφούσε τη χορήγηση φαρμάκων που περιείχαν ναρκωτικές ουσίες, ενώ ήταν εν γνώση του, ότι θα χρησιμοποιούνταν για παρασκευή και διακίνηση ναρκωτικών». 

Επίσης αύριο, Τετάρτη ο Άρειος Πάγος θα προχωρήσει στην ανακήρυξη των συνδυασμών ενόψει των ευρωεκλογών – έχουν δηλώσει συμμετοχή 46 κόμματα. Τα ερώτημα είναι οι Σπαρτιάτες. Αν ο Άρειος Πάγος τους απορρίψει, τότε θα υπάρχει το παράδοξο να «κόβεται» το 2024 κόμμα του οποίου η συμμετοχή εγκρίθηκε από τον… Άρειο Πάγο πριν τις εθνικές εκλογές του 2023. 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας