Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΠαραπολιτικάΑναδίπλωση Τσακαλώτου στην σκληρή κριτική κατά Κασσελάκη: «Τον θεωρώ σύντροφο»

Αναδίπλωση Τσακαλώτου στην σκληρή κριτική κατά Κασσελάκη: «Τον θεωρώ σύντροφο»

«Ίσως ήταν λάθος μου που ζήτησα συγγνώμη εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ» διευκρίνισε ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος, Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Μετανιωμένος εμφανίστηκε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος για την χθεσινή, δριμεία κριτική που άσκησε στον συνυποψήφιό του Στέφανο Κασσελάκη μέσα από το τηλεοπτικό δίκτυο της ΕΡΤ, για το βίντεο επίσκεψης του στην Μακρόνησο.

Αντιλαμβανόμενος ότι η κριτική του παρουσίαζε τον ίδιο να μονοπωλεί την αριστερή ταυτότητα ως μέλους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, επανήλθε διευκρινιστικότερος. «Ίσως ήταν λάθος μου που ζήτησα συγγνώμη εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε σε σημερινή του συνέντευξη, σχολιάζοντας στη συνέχεια ότι θεωρεί σύντροφό του τον κ. Κασσελάκη, και πως κάποια από αυτά που λέει του αρέσουν.

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν τον ξέρω. Λέει πράγματα που μου αρέσουν και κυρίως για τα δικαιώματα. Υπάρχουν πράγματα που συμφωνώ και υπάρχουν πράγματα που διαφωνώ».

Επιπλέον ο κος Τσακαλώτος ανέφερε πως «οι σύντροφοι στις εσωκομματικές εκλογές θα πρέπει να συνυπολογίσουν και την εμπειρία και την κυβερνητική παρουσία».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας