Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑυτοδιοίκησηΔήμοιΟ Γιάννης Ζαμπούκης συναντήθηκε με τον υφυπουργό ψηφιακής διακυβέρνησης Κώστα Κυρανάκη

Ο Γιάννης Ζαμπούκης συναντήθηκε με τον υφυπουργό ψηφιακής διακυβέρνησης Κώστα Κυρανάκη

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κωνσταντίνος Κυρανάκης είχε στο γραφείο του ο δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης, στο περιθώριο επίσκεψής του στον Έβρο με αντικείμενο τοπικά θέματα που αφορούν στην απρόσκοπτη λειτουργία των ραδιοφωνικών σταθμών, την έναρξη των διαδικασιών για το ψηφιακό σήμα και τα δρομολογημένα έργα σύνδεσης οπτικής ίνας και αύξησης των ταχυτήτων του διαδικτύου και την ψηφιοποίηση των αρχείων του Κτηματολογίου.
Παρόντες στη συνάντηση ήταν επίσης, ο αντιδήμαρχος Φερών Δημήτρης Κολγιώνης και ο πρόεδρος του αγροτικού συλλόγου Κώστας Αλεξανδρής, οι οποίοι έθεσαν στον υπουργό το ζήτημα των κτηματολογικών εγγραφών στα σύνορα.
Σε δηλώσεις του ο κ. Κυρανάκης ανέφερε σχετικά, “Είναι κάτι το οποίο εξετάζουμε σε συνεργασία με το Υπουργείο Εξωτερικών, το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης και σε συνεργασία επίσης με τους βουλευτές του νομού. Θα βεβαιωθούμε ότι οι κτηματολογικές εγγραφές είναι σωστές και οι ιδιοκτήτες των γεωτεμαχίων στα σύνορα θα έχουν κατοχυρωμένα τα δικαιώματά τους έναντι όλων”.
Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας