Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήPRESS ! ONOpinionΗ Δύση ουρλιάζει για τον «φονιά Πούτιν» αλλά σφυρίζει αδιάφορα για τα...

Η Δύση ουρλιάζει για τον «φονιά Πούτιν» αλλά σφυρίζει αδιάφορα για τα 15.000 νεκρά παιδιά στη Γάζα

Δεν είναι η πρώτη φορά και σίγουρα δεν θα είναι και η τελευταία, που οι απλοί πολίτες βιώνουν τον απόλυτο παραλογισμό, βλέποντας, διαβάζοντας και ακούγοντας ειδήσεις. Συμβαίνει χρόνια είτε μιλάμε για θέματα που αφορούν την εσωτερική επικαιρότητα, είτε μιλάμε για διεθνείς ειδήσεις.

Αυτή τη φορά, όμως, η υποκρισία ξεπέρασε τα όρια. Αυτό που συμβαίνει στη Ρωσία τις τελευταίες ημέρες προφανώς και αποτελεί είδηση πρώτης γραμμής και δικαίως απασχολεί ολόκληρο τον πλανήτη. Ο μεγαλύτερος πολέμιος του Βλαντιμίρ Πούτιν, ο άνθρωπος που τον ζόρισε περισσότερο από κάθε άλλον τα τελευταία χρόνια, βρίσκεται νεκρός κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες. Κι αφού πρώτα έχει κυνηγηθεί και τελικά φυλακιστεί με μόνη κατηγορία ότι… ήταν πολέμιος του Πούτιν.

Προφανώς, λοιπόν και η Δύση έχει κάθε λόγο να στρέφει τα βέλη της κατά του ρώσου προέδρου, να εξαπολύει επιθέσεις. Άλλωστε η διαμάχη Δύσης – Ρωσίας δεν σταματά εκεί, αλλά επεκτείνεται και στα της Ουκρανίας.

Μιλάμε όμως για την ίδια Δύση που… αμολά χαρταετό από τις 7 Οκτώβρη και έπειτα, όταν στη Γάζα συντελείται Γενοκτονία άνευ προηγουμένου. Μιλάμε για την ίδια Δύση που ανατριχιάζει με τον έναν νεκρό της Ρωσίας, αλλά ανέχεται τους 29.000 νεκρούς, απλώς «προβληματίζεται» με τα ισοπεδωμένα νοσοκομεία, δήθεν σοκάρεται με τα χειρουργεία χωρίς αναισθητικό πάνω σε καφάσια και δεν βρίσκει λόγια για τα σχεδόν 15.000 νεκρά παιδιά, που απλώς είχαν την ατυχία να γεννηθούν στον λάθος τόπο, τη λάθος περίοδο.

Γι αυτή τη Δύση μιλάμε…

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας